דף הבית   >   נותני השירות   >   טל מרציאנו ולדמן   >   חוות דעת של efrat

חוות דעת על טל מרציאנו ולדמן

efrat
סביר
אצל טל החלטתי שלא לסגור, מאחר והאיפור לא היה לטעמי. טל הייתה מאוד נחמדה לאורך הדרך עד הרגע בו ביקשתי לבטל את העסקה. הגעתי לטל לאיפור ניסיון שעלה 350 שקל לחצי פנים - בין המחירים הגבוהים ביותר בשוק. טל הגיעה בזמן והתקשורת איתה הייתה מאוד זמינה ונוחה. את איפור הניסיון עשינו במספרה בנתניה שהתאורה בה הייתה מאוד חלשה וצהובה, לכן טל ביקשה שאשים לב שהאיפור יראה לי מעט צהוב מדיי מכפי שהוא באמת, אך מיותר לציין שהיא לא התעקשה תאורה מתאימה. מספר ימים לאחר איפור הניסיון (כ4 חודשים לפני החתונה), הודעתי לטל שאינני מעוניינת לסגור עימה ולצערי נתקלתי בחוסר מקצועיות וסינון. רק לאחר שהתעקשתי ושלחתי מספר רב מאוד של הודעות, קיבלתי מענה. ...
מחיר: 350
הערות לגבי המחיר: איפור ניסיון
טל מרציאנו ולדמן
לפני 8 שנים
היי אפרת!
אני מקבלת את חוות דעתך אך חשוב לי להדגיש מספר דברים:
1. בעקבות חוסר התאורה, כאמור זו מספרה של בעלי שמאורגנת לפי הצרכים שלו, הכנתי סטודיו נוסף מושקע שמיועד לאיפור ושיער עם תאורה מיחדת. ואני מקבלת בו כרגע, כנראה שהיית אצלי בדיוק כשהוא היה בהכנה.
2. התקופה שבה סימסת לי או התקשרת אליי על מנת לבטל, הייתה תקופה מאוד עמוסה ולכן זמן החזרה שלי היה איטי יותר. חלילה לא מתוך רצון להתעלם כי גם אני לא ארצה לשריין יום שלם ובסוף לגלות שכבר סגרת במקום אחר כשיכולתי לקבל אליו כלות אחרות.
3. עבור מפגש של שעתיים עבודה זה סכום אפילו נמוך. יכול להיות שאחרים בשוק שאותם שאלת וביררת על מחירים של ניסיון לא נותנים שעתיים ועושים ניסיון עבור איפור ושיער ביחד.
4. הסיבה שאני עושה חצי פנים זה כדי שנוכל לראות עוד אפשרויות אם נרצה ונראה  "טסטים" שונים עד שנמצא מה מתאים לך. ושנספיק לעשות גם ניסיון לשיער. וכמובן שאני לא עומדת עם סטופר גם אם זה נגרר ליותר זמן.
5. אגב כיום אני מחליפה את הניסיון ב"פגישת התאמת איפור ושיער" שבה אנחנו עושים בחינות שונות של כל מיני סגנונות ואיפורים כנ"ל לגבי השיער. אני לא לוקחת עבור כך תשלום זה נכלל במחיר.

חוזרת ומדגישה שאני עושה כל שביכולתי על מנת לגרום לכל לקוחה להיות מרוצה, מפיקה לקחים מכל חוות דעת, צר לי אם קרתה אי הבנה או אם לא הצלחתי לרצות אותך עד הסוף! מקווה שהכל עבר בשלום ושיצאת מהממת בחתונתך :)