התחתנו בחודש יוני בבוסתן הכי פורח והכי קסום שיכולנו לבקש! אורחינו המזרח אירופאים אף אמרו כאילו נכנסו לבוסתן ביתם מהילדות (:
איש הקשר מהתחלה ועד אחרי האירוע היה ציון, היחס והתשומת לב האישית נעמו לנו מאוד ויש לציין כי גם לאחר האירוע כאשר הייתה אי הבנה ביננו בספירת מספר האורחים ציון ויהודה באו לקראתינו! היות והתחתנו באירוע צהריים בתחילת יוני (עליו אנחנו מאוד מאוד ממליצים כי ניתן לראות את הגן במלוא הדרו) היינו צריכים לדאוג במקביל למספר ספקים: הצללה, אוורור ומצננים וכו'. אנחנו בכל מקרה זכינו למזג אויר אביבי ממש מושלם. מבחינת עיצוב, לא הרגשנו צורך להשקיע כמעט כיוון שהגן סיפק את הסחורה בצורה מושלמת! הוספנו מספר עציצי תבלין וכולם נהנו לקחתם הביתה (:
גם החופה הייתה נראית נפלא מכוסה בבוסתן ופרי. לגבי האוכל התקבלו מחמאות מכל כיוון, היה מגוון וטעים.
צוות הבר (הבר מצוות לבוסתן) היו מאוד אדיבים, הוגנים ועשו אווירה מדהימה הן בקבלת פנים והן בריקודים (: הרגשנו שהבחירה בבוסתן נתנה לאירוע שלנו את הצבע והסגנון שאותו חיפשנו, פשטות וטבעיות יחד עם אווירה נינוחה לנו ולאורחינו. ממליצים בחום!
אהבתי: גן אירועים מקסים וטבעי.
קייטרינג מצוין!
צוות בר מקצועי.
אווירה מגניבה ונינוחה.
פינות הישיבה מסביב לגן מוסיפות לאווירה ונוצלו בהחלט במהלך האירוע, כל שינוי קטן ובקשות שונות נענו בגמישות ובשיתוף פעולה מצוין. לא אהבתי: חדר חתן כלה מרוחק מאוד ונמצא סמוך לכניסה מה שמקשה את הגישה אליו בשלב קבלת פנים ובשלב הריקודים. התנהלות מול הספקים החיצוניים (הצללה ואוורור) הייתה בסך הכל נוחה ויחד עם זאת חשוב לנו להדגיש שאילו ספקים אלו היו כלולים בתשלום וחלק מהארגון מול הגן הדבר היה מאוד מקל עלינו ומוריד מאיתנו הרבה עומס והכנות בשבוע שלקראת האירוע (כמה להצליל, כמה לאוורר וכמובן הכל עניין של עלות כספית לעומת התועלת). ממספר רב של אורחים קיבלנו את הרושם שהקינוחים נגמרו מאוד מהר ושהייתה רק עמדה אחת. מחיר: 94,000 הערות לגבי המחיר: ל-400 אורחים