ין לנו מילים בכלל לתאר לכם כמה שאנחנו מאוהבים במקום מהרגע הראשון שנכנסנו עד הרגע שיצאנו אחרי החתונה... הגענו לבאר מתוך תחושת בטן שלי שכדאי לבדוק מה זה המקום הזה עם השם המיוחד.. פשוט הלכנו וידענו שזה המקום.. המחירים היו קצת גבוהים בהתחלה אך מצאנו תאריך שמתאים לכולם וככה גם המחיר התאזן. מהפגישה עם ענבל המושלמת שדאגה לנו לכל ענייני החתימה ועד השנייה האחרונה הכל היה בגדר מושלם. לקחנו הפקה אישית של לירון מהפי דייז שזו ההחלטה הכי טובה שיכולנו לקחת, הקייטרינג טעם וצבע פשוט מטורףףףף עד עכשיו אנחנו מקבלים מחמאות, הרב שהבאר המליץ לנו קיבל יותר מחמאות ממני חחח הוא היה פשוט קורע (חיים הבלין) והכל היה פשוט מדהים. מה שכן, העיצוב הבלעדי של הבאר הוא דרך חברת "מינט דייזין" שהיו יקרים בצורה לא פרופורציונלית בעליל! זה היה קצת מבאס והחלטנו לא לקחת שום עיצוב.. מזל שהבאר של סבא הוא המקום הכי יפה שראינו (גם עשינו שם את הצילומי זוגיות) הכי חשוב שתדעו שהצוות של הבאר הכי מקסים בעולם, יש אווירה כל כך טובה שם, האוכל מטורף, והמקצועיות בשמייייים!
מחכה רק שעוד חברים שלנו יתחתנו שם כדי שנוכל לחזור!!(:
אהבתי: היופי, האווירה, הצוות, האוכל, הפרחים.. הכל הכל הכל!! לא אהבתי: החברה הבלעדית לעיצוב- מינט דיזיין. הערות לגבי המחיר: מציעה לסגור על תאריך קרוב (עד 3 חודשים) גם הוזלה במחיר למנה וגם כיף להתחתן מהר(: