אני בקושי מתאפרת ביום יום, ולא היה לי מושג מה אני רוצה לעשות בשיער בחתונה. דיברתי עם לא מעט מאפרות-מעצבות (העדפתי לקחת מישהי אחת שתעשה גם וגם מאשר לפצל לשני אנשים שונים), ובדיעבד זה כנראה ה"ספק" שבדקתי/בדקנו הכי הרבה אפשרויות בו לקראת החתונה.
כשדיברתי בטלפון עם סיגל, ישר ידעתי שאותה רוצה. קודם כל, התקשרתי אליה אחרי שקראתי עליה כמות לא הגיונית של המלצות בפייסבוק. בנוסף, המחיר שלה היה מהנמוכים שנתקלתי בהם (כאמור, דיברתי עם מספר בנות). אבל בעיקר -- היה לי ממש ממש כיף לדבר איתה בטלפון, אני אפילו זוכרת שאמרתי לה במהלך השיחה כמה נעים לי לדבר איתה, וחשבתי לעצמי שאני חייבת שהיא תהיה איתי ביום החתונה.
באיפור הניסיון סיגל איפרה את כל הפנים והשאירה את האיפור עלי גם בתום הפגישה (הבנתי שזה ממש לא ככה אצל כל המאפרים/ות) - כדי שאוכל לראות איך הוא מחזיק מעמד, וגם כדי שהחתן, שפחד שאהיה מאופרת מדי בחתונה עצמה, יראה ויחווה דעה (הוא היה מרוצה). בנוסף, היא ניסתה עלי כל מיני תסרוקות, כמובן שלא ברמה של תסרוקת ביום של החתונה, אבל מספיק כדי שאקבל מושג לגבי הסגנון.
ביום החתונה, כפי שציפיתי וקיוויתי, היה לי סופר כיף עם סיגל. היא הגיעה לבית של ההורים שלי בדיוק בשעה שקבענו, עשתה לי את התסרוקת (ולא ויתרה גם כשהחשמל קפץ שלוש או ארבע פעמים והפריע לפן לעבוד, וגם לא כשבשלב מסוים לא הייתי מספיק מרוצה מהתסרוקת, אז היא נאלצה לתקן לי חלק גדול ממנה), איפרה אותי, ובין לבין גם איפרה וסירקה את אמא שלי באופן מהמם.
בשורה התחתונה, מעבר לזה שהייתי מרוצה מהאיפור העדין והתסרוקת הלא-מאד-מורכבת-אבל-עדיין-כלתית שלי (וגם מהאיפור-שיער של אמא), וגם מזה שבמקרה התלבשנו מאד דומה באותו הבוקר וזה הצטלם מגניב, פשוט נהניתי להעביר את כל החלק הראשון של היום הזה עם סיגל, ואני ממליצה עליה לכל כלה שרוצה בוקר חתונה של כיף....
אהבתי: הכל מחיר: 1,500 הערות לגבי המחיר: 200 ש"ח מתוך הסכום הם לניסיון - אם לוקחים את סיגל אחרי זה, צריך לשלם רק את שאר הסכום.