מההתחלה כשנפגשנו עם עידן מאספוסה הוא נתן לנו את התחושה שאנחנו בידיים טובות ושאין מה לדאוג ובאמת כך היה.
לאורך כל הדרך עידן והחברה היו זמינים לכל שאלה גם בטלפון וגם במיילים ויצרו קשר בזמן לתיאום ציפיות מראש לפני החתונה.
האולם נתן לנו את האופציה לסגור איתם חבילה של 2 צלמי סטילס וצלם וידאו אחד. היה לי קצת קשה עם הוידאו 1 כי מצד אחד רציתי DSLR לצילומי חוץ ומצד שני רציתי וידאו רגיל לחתונה עצמה. שיתפתי את אלמוג מאספוסה בהתלבטות שלי והוא ישר הגדיל ראש ומצא פתרון - הם באו עם וידאו DSLR לצילומי חוץ וכשהגענו לאולם הם החליפו אותה לוידאו רגילה. (הסרט עדיין בהכנה, אבל אלכס הצלם וידאו הראה לנו כמה קטעים שהוא צילם ואנחנו לא יכולים כבר לחכות כבר לראות את הסרטים!!)
ביום של החתונה ליוו אותנו הצלמים אלכס, אלרן ותומר. מדהימים אחד אחד!! מקצועיים, שירותיים, נחמדים ומצחיקים! עשו לנו אווירה טובה, הקפיצו אותנו, הצחיקו אותנו והכי חשוב- צילמו תמונות מדהימות!
אנחנו מאושרים שבחרנו אספוסה למזכרת האמיתית והכי מדהימה ומרגשת שיש מהחתונה שלנו שעברה ונגמרה כל כך מהר! היה לנו מאוד חשוב לבחור בצלמים איכותיים ויוקרתיים כדי שהמזכרת הכי חשובה מהחתונה שלנו תהיה הכי מדהימה שאפשר וברוך ה' ככה באמת יצא :)
מומלצים בחום רב!!! ...
תאריך קבלת השירות: 04/07/16 אהבתי: זמינות, שירותיות, יחס, מחיר הוגן. את הדיסקים של התמונות קיבלנו מהר מאוד - בדיוק שבוע אחרי החתונה לא אהבתי: לא היה לנו מה לא לאהוב