אין מספיק מילים לתאר כמה אנחנו מאושרים שבחרנו ברוסלן להוביל את האירוע שלנו!
רוסלן היה הקייטרינג הראשון שנפגשנו איתו, וישר בתום הפגישה ידענו שאיתו אנחנו רוצים לעבוד. חווית העבודה עם רוסלן הייתה של משפחה, הרגשה של אכפתיות אמיתית ורצון שלו שהאירוע יצליח. כל אלו באו לידי ביטוי בזמינות 24/7, קשר רציף והתעניינות מתמדת בכל היבט בחתונה, ללא קשר ל"אחריות הרשמית" שהייתה לו. האירוע שלנו התרחש על הדשא במרכז היישוב, ללא תשתיות של אולם מסודר,ורוסלן והצוות שלו והקימו מתחם יפהפה והתמודדו עם כל מכשול או אתגר במקצועיות וסטנדרטים הכי גבוהים, ובלי להלחיץ את הכלה ;) כמובן שכל זה לא היה חשוב בלי העובדה שהאוכל היה פשוט מעולה (וכן, אפילו הספקנו לאכול קצת באירוע). התפריט מגוון ומפנק ונותן מענה מהקרניבור הארגנטינאי ועד הטבעוני, וכולם שלחו מחמאות שעדיין מגיעות שבוע אחרי האירוע.
לרוסלן חשוב שכל האירוע יהיה ברמה גבוהה, ושהזוג יוכל להנות באירוע שקורה לכבודו, ולכן הוא נמצא בקשר גם עם כל הספקים האחרים ומנצח על האירוע ברוגע ונועם. אין בקשה גדולה מידי או קטנה מידי, כל מחשבה שעלתה לנו ישר שיתפנו עם רוסלן, וקיבלנו מענה מיידי, תמיד עם חיוך.
רוסלן, אין כמוך, היה אירוע מדהים והמון בזכותך!
אוהבים ניר ונגה...
תאריך קבלת השירות: 14/07/16 אהבתי: את האדם, את היחס והחשיבה היצירתית