אלון הלפרין הוא הדי'גיי הראשון שנפגשנו איתו ופשוט לא היה צורך בלהיפגש עם עוד...
מהרגע הראשון הרגשנו שאלון הוא מקצועי ברמה הכי גבוהה שיש.
לא רק במוסיקה שהוא מנגן, אלא על איך שהוא יודע ומכיר את כל האירוע מההתחלה ועד סיומו.
בפגישת תיאום המוסיקה אלון היה קשוב לכל הבקשות שלנו וגם לאיסורים שלנו ופשוט זרם עם הכל ואפילו הוסיף כמה עצות וטיפים משלו שנורא עזרו לכוון ולהוסיף לחתונה שאותה אפרט עכשיו... ה ח ת ו נ ה:
בשלב קבלת הפנים אלון ניגן מוסיקה שהייתה לא פשוט ממושלמת והתאימה מאד לקבלת הפנים. בשלב החופה כל השירים שקבענו נוגנו בתיאום מושלם וגם כשפחדתי שהשיר ייגמר לפני שאשתי תיכנס לחופה מיד נרגעתי כי אלון ערך את השיר בדיוק לזמן שצריך.
גם השיר שבירת כוס נערך בדיוק לקטע המתאים. לאחר שיר הסלואו (שגם הוא נוגן מושלם) אלון התחיל להעיף אותנו עם המוסיקה ובחירת השירים והמיקסוס שלהם לא הותיר אף אחד על הכסא כי אלון יודע לקרוא את האורחים.
אפילו נוגן רמיקס בכורה של אלון לשיר של ליאור נרקיס שהעיף אותנו.
ולא אכפת לי אם יאמרו שאני לא אובייקטיבי אבל זה "ביי פאר" המוסיקה הכי טובה שאני שמעתי בחתונות. בהחלט לא אשכח את הערב בעיקר בזכות אלון.
אני מבהחלט מקווה שאזכה להיות נוכח באירועים שלו בעתיד.
תודה רבה מכל הלב על ערב הכי מיוחד שיש
מעיין ורועי
7.7.2016 גני רימונים ...
תאריך קבלת השירות: 07/07/16 אהבתי: הקשבה, מקצועיות, מחיר לא אהבתי: אין כזה דבר, מושלם! הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל!