לאלירן הגענו בעקבות מגנט שראינו על המקרר אצל חברה, מאירוע מלפני כמה שנים... האיכות הייתה מעולה והצבע לא דהה (שזה הדבר העיקרי שהיה חשוב לנו במגנטים).
כבר בשיחתנו הראשונה הבנו שמודבר בבנאדם מקצועי ואדיב שקשוב לכל שאלה והכל התנהל בצורה קלילה ונעימה.
ביום האירוע, כשפגשנו את אלירן, גילינו בנאדם מדהים!! סובלני, נעים וחייכן, התחבר לכולם ומילא אחר כל בקשות האורחים וה"שיגעונות" של כולם. כבר בסוף הערב קיבלנו דיסק עם כל התמונות, מגנטים מוגדלים + קולאז' ועוד מלא מגנטים עם תמונות של המשפחה. התמונות כמובן יצאו איכותיות, חדות, מזווית של עין מקצועית ובצבעים חיים, שהשאירו מזכרת מדהימה לאורחים שלנו.
חשוב לציין, שגם לאחר האירוע (והתשלום) הוא היה זמין וקשוב, בכל שעה, לכל שאלה ובקשה מיוחדת שהייתה לנו ונתן לנו הרגשה ממש טובה.
אלירן, אין עלייך.. אתה אלוף! מרגישים שאתה אוהב את מה שאתה עושה והיה לנו ממש ממש כיף איתך! אין ספק שאתה מיוחד :))...
אהבתי: הכל! מהמגנטים האיכותיים ועד השירות המצויין. לא אהבתי: כלום הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל!