שלום לכל הזוגות המאורסים! מאוד רוצים לשתף בסיפור שלנו, רותם ואלעד, על החתונה המהממת שהייתה לנו ביום חמישי 23.6.16 במצודת ברקאי, בקיבוץ ברקאי.
הכל התחיל אי שם בחודש ינואר הקר והגשום...זה היה האולם הראשון שהלכנו לראות כחלק מהמסע המפרך אחר חיפוש ספקים ליום המיוחל. המקום אז היה בשיפוצים אבל ראו בבירור את הפוטנציאל הענק של המקום- הכניסה המרשימה, אזור קבלת הפנים הירוק, הטבעי, אזור החופה המרשים והמרווח וכמובן האולם הגדול והיפה!
את פנינו קיבל עמרי הנסיך שהסביר לנו בפירוט את כל מה שחשוב לנו לדעת, ענה על כל השאלות בפירוט והיו חברותי ומנומס! אחרי שבדקנו עוד כמה מקומות (מיותר לחלוטין, האינטואיציה כלפי ברקאי הייתה חיובית כבר מהרגע הראשון שם), החלטנו לחזור ולסגור במצודה! בפגישות הבאות פגשנו גם את שי, בעלי המצודה. פגשנו אדם לבבי, מקבל, שהיה קשוב לכל בקשה, הערה והארה שלנו וגרם לנו להרגיש שאנחנו בידיים הכי טובות שיש. עמרי ליווה אותנו לכל אורך התהליך עד לכמה ימים אחרי האירוע כשמגיעים למסור את התשלום. זמין, חברותי ופשוט נשמה טובה!
במהלך האירוע עצמו, מייקל, ומורן מנהלי האירוע ואורי הרב המלצרים- עשו עבודה מדהימה! הרגיעו אותנו ברגעי הלחץ המטורפים, הסבירו את כל מה שביקשנו לדעת, תיאמו בין כל הספקים באירוע בתיאום מושלם והכל תקתק כמו שעון. התגובות לא איחרו להגיע גם בערב החתונה עצמו, כשישבנו בחדר חתן כלה הממוקם במיקום הצופה על כל הגן, כאשר עלו אלינו חברים ומשפחה והחמיאו על הניקיון, האוכל, היחס והסדר. וגם כמובן כשנגמר האירוע, הודעות וטלפונים על כמה היה כיף, טעים, שמח- והרבה בזכות הצוות שניהל את האירוע הזה במו ידיו. מילה טובה מגיעה גם לצוות המטבח בניצוחו של סידו האיש והאגדה! בחור זהב שהחיבור איתו היה כבר מההתחלה ומגיעות לו כל התגובות החיוביות על הוצאת האוכל חם, טרי ובזמן המתאים. אחרון ומאוד חביב הוא חי מנהל הבר והצוות שלו- אין עליכם!!!!! תודה על כל הפרגון, הפינוקים והשמחה שהרעפתם עלינו ועל האורחים!
זה נשמע כמו משהו טוב מדי בכדי להיות אמיתי, אבל חצי שנה של תהליך שכולו טוב, חייב להיות מלווה בתגובה מכובדת כאן. מאחלים לכולכם אירוע חתונה כמו שלנו במצודת ברקאי! היינו עושים שוב הכל בדיוק אותו הדבר! ...