גאיה זה המקום המושלם ! מי שמחפש חתונה לא רגילה, מיוחדת ורומנטית שאנשים פשוטלא ישכחו זה המקום!!!! זה האולם הראשון שראינו, אושרת המדהימה קיבלה את פנינו. היתה סבלנית, נטולת מניירות ופוזה מתייפייפת, מאוד חמימה ולבבית ומאוד לא לחצה עלינו. התפעלנו מהטבעיות שבמקום הזה. גן מ-ד-ה-י-ם, הכל כל כך מטופח בטוב טעם וקלאסיות. פנים האולם עדין וקלאסי, סביבו צמחייה ועצים מדהימים- היה נראה כאילו האולם בתוך יער מטורף. ממש אוירה של חו"ל.
לאחר שהחלטנו ללכת על האולם הזה הדרך היתה רצופה בדאגה ואכפתיות מצד האולם והצוות. נפגשנו עם דוד השף המדהיםםםםםם הזה, הרכבנו תפריט יוצא דופן ומיוחד. האוכל היה ממש כמו במסעדת שף, הניראות מדהימה והחשיבה עד לפרטים הקטנים. אין משהו שהצענו ולא קיבלנו עליו מענה. פשוט מדהימים!! היינו זוג מאוד פרפקציוניסט , מאוד לא שגרתי, בקשות מוזרות והזויות ועם כל זה קיבלנו כ-ל מה שרצינו! פשוט הכל..
יום האירוע- פשוט מדהים!
הכל היה מתוקתק , מדוייק, האוירה היתה שלווה, דאגו לנו לה-כ-ל.
לא נתנו לנו לשבור את הראש ולהילחץ..
האורחים לא הפסיקו לפאר את האולם, להתפעל מהצוות החייכן והאדיב של המלצרים והברמנים. שבחים בלי סוף על האוכל והשפע.. אנשים לא מפסיקים!!!! אני יודעת שזה נשמע מאוד לא אובייקטיבי אבל- המקום הזה זה המקום המושלם!!!!
היתה לנו חתונה מהאגדות!!!!! מי שרוצה להרגיש כמו שני נסיכים לא רק בערב האירוע אלא במהלך כל הארגונים וההכנות, זה המקום!
תאריך קבלת השירות: 16/06/16 אהבתי: הצוות המדהים, האוכל הכי טעים שאכלנו, הטבע והקלאסיות!