ממליצה על השמלות בלבד, צוות הבנות שנמצאות בסלון ומלוות לאורך כל המדידות הן פשוט מקסימות, אחת אחת!! קשובות, מפרגנות, מלאות בסבלנות, תמיד מחייכות, מוצאות פתרונות ובקיצור - מרוצה מהן מאוד.
ההתארגנות ביום החתונה הייתה במלון 'לאונרדו' באשדוד, הכל היה מעולה למעט דבר אחד (עקרוני מאוד, בעיניי) - שאפילו לא טרחו לדאוג לנו לבקבוקי מים בחדר!!! היינו צריכות להתעסק עם טלפונים כל רגע כדי שיביאו לנו בשירות חדרים מים, ושלא נדבר על הכסף שהלך לנו על כל בקבוקי המים הקטנים!! זה דרש מאיתנו בזבוז של זמן וכסף מיותרים. מאכזב מאוד.
לגבי עיצוב שיער - לא ממליצה בכלל!!!
מעבר לכך שמעצבת השיער (שכביכול היתה "הכי מומלצת" שלהם) נעלמה לנו באמצע ההתארגנות לשעתיים וחצי!!!!!!! (מהשעה 12:00 עד השעה 14:30), היא עוד הרשתה לעצמה להיות חסרת סבלנות, לא נעימה בכלל, הוציאה מלא אוויר..ובסופו של דבר גם לא הייתי מרוצה בכלל בכלל מהשיער!!! באתי בטענות אל האחראית שם, שאמרה שתדאג לשלוח לי מישהי אל האולם כדי שתשנה לי שם תסרוקת, אבל מה - בתשלום (קיבלתי "הנחה" וזה עלה לי "סך הכל" 400 ש"ח), ובקיצור, בלחץ של אותו יום, ולאור העובדה שכבר גם ככה יצאנו מאוחר לצילומים, הסכמתי להכל.
הסלון לא התקשר כמובן להתנצל, לא היה הוגן איתי ולא עם עצמו בזה שהעזו עוד לקחת ממני כסף על הגעה לאולם (בעקבות טעות שלהם!! ממש לא אשמתי שמעצבת שיער הולכת לשעתיים וחצי באמצע התארגנות), ובקיצור - אכזבה גדולה!!
וכמובן שאין צורך לציין שהיא הרסה לנו את הצילומים, יצאנו מאוחר, מיהרנו בצילומים ואין לנו הרבה תמונות מבחוץ. לצערי, שילמתי מראש, אחרת הכל היה נראה אחרת....