נעמה, יותר מסתם מאפרת ומסרקת. בחורה מיוחדת במינה ששמעתי עליה מפה לאוזן מחברות והחלטתי שזו תהיה המאפרת והמסרקת שלי.
נפגשתי לראשונה עם נעמה באיפור נסיון, שם סגרנו בדיוק מה אני רוצה שיהיה ונעמה זרמה איתי בהכל אבל לא פחות חשוב נתנה עצה טובה מנסיונה הרב כשהייתי זקוקה.
התחתנו חתונה שישי בצהריים(3.06) בדרום והתארגנתי בגן יבנה. נעמה הגיעה אליי מהצפון הרחוק! הגיע יותר מוקדם ממה שביקשתי ממנה, ב4:30 (כן כן, בבוקר!!) היא כבר הייתה אצלי עם כל המזוודות! התוצאות היו פשוט מדהימות ועלו על כל הציפיות. במקום היו כמה מאפרות(עבור המלוות) אבל הרמה של נעמה זו רמה אחרת. נכון איפור כלות יקר יותר, אך מצריך קשר אינטנסיבי עם הכלה, הייתי בקשר עם נעמה מספר פעמים בשבוע וסגרתי איתה יותר מחצי שנה מראש. תמיד היא הייתה סובלנית אליי וענתה באדיבות ובחיוך. האיפור והשיער החזיקו ושום דבר לא זז ממני עד שעות הערב המאוחרות. לא הפסיקו להחמיא לי על האיפור והשיער, התוצאות היו פשוט מושלמות.
בנות, אם אתן רוצות ראש שקט, תסמכו על נעמה הבחורה יודעת את העבודה!...
תאריך קבלת השירות: 03-06-2016 אהבתי: כישרון, סבלנות, ידע נרחב במקצוע! לא אהבתי: אין!