דף הבית   >   נותני השירות   >   easywed - איזיווד   >   חוות דעת של liatl

חוות דעת על easywed - איזיווד

liatl
טוב
פנינו לאיזיווד בעקבות המלצה של חברים. בעלי ואני שנינו עובדים יותר מדי שעות ולכן היינו שמחים למצוא מישהו שיקל עלינו את ההתעסקות בארגון החתונה. היתרון הגדול בעיני באיזיווד הוא שנחסך מאיתנו להתעסק בהרבה פרטים קטנים (עיצוב האולם, הרחבת הבר וכו') כי הרבה דברים נכללו כבר בעסקה ובהצעת המחיר. העובדה שהתחתנו דרך איזיווד סייעה לנו בעיקר בצמצום טווחי וזמני ההתרוצצויות - מראש ניגשנו רק לאולמות בתקציב שלנו, לצלמים שנראו לנו מתאימים על סמך צפייה במגוון רחב של אלבומים, לתקליטנים שענו על הגדרת דרישות מינימליות שלנו. באיזיווד עבדנו מול מספר אנשים: הילה (המקסימה) שעזרה לנו במציאת האולם וסגירתו. זכינו להכיר. עמית (מנכ"ל איזיווד) שסייע לנו ולהילה בהתמקחויות האחרונות מול האולם. ורד המפיקה שהיתה אחראית על העבודה מול הספקים - הכווינה אותנו לספקים רלוונטים על פי דרישותינו ודאגה לוודא שאנחנו מתקדמים בסגירת כל הקצוות לקראת החתונה. אלינור מפיקה פוסט-פרודקשן (אחרי החתונה) אחראית על שליחת החומרים לאלבום והכוונתנו למעצבת הגרפית....
אהבתי: נגישות לרבנות - פתיחת התיק והדרכה כלה נעשים בקלות. הילה היתה מקסימה וסבלנית אלינו.
לא אהבתי: כל ההתנהלות של הדפסת האלבומים דרך איזיווד קצת בעייתית בעינינו ומסורבלת. את כל זה נדהמנו לגלות רק לאחר החתונה כשניגשנו להתעסק עם האלבום. מספר התמונות באלבום נמוך ממספר התמונות אצל הרבה צלמים. עלות שינויים באלבום יקרה (אפשר לעשות עד 10 שינויים ומעבר לכך כל שינוי בתוספת תשלום).
easywed - איזיווד