הגענו למור דרך המלצה שקיבלנו מחברים שהיו בחתונה בה מור תיקלט ונהנו מאוד מהמוזיקה ומהמסיבה.
פנינו למור טלפונית וכבר בשיחת טלפון הראשונה היה נעים. האולפן של מור נמצא בצפון, אנחנו גרים ברמת גן, מור מצא יום שבו ביקר במרכז והגיע עד ביתנו לפגישת היכרות. בפגישה נוצר חיבור מעולה, מור הבין מהר את הסגנון שלנו, סגנון הקהל ונתן לנו הרגשה שאפשר לסמוך עליו ושאפשר לפנות אליו לאינסוף של בקשות. בנוסף, במהלך ההכנות לחתונה, היה אתנו בקשר רציף, התעניין והציע את עזרתו לכל דבר. הופתענו ונהנינו לקבל כזה שירות אישי, מיוחד וחמים! את פגישת הסיכום עשינו באולפן, זרם מאוד כיוון שמור כבר ידע בדיוק איך יתנהל האירוע. בחתונה, המוזיקה הייתה כמו בהזמנה, היה בדיוק מה שהיה צריך להיות... היה לנו שילוב של קהל צרפתי, ישראלי, חרדי, חילוני וכולם מאוד מאוד נהנו מהמוזיקה. במהלך האירוע לא הפסיקו לומר לי שהמוזיקה מעולה וכמה שכולם נהנים. החתונה הייתה ביום שני ואנשים עוד רקדו ב2:00. האמת שהרגשנו זאת באירוע אך אי אפשר להתעלם מזה בפרגונים שאחרי החתונה, בתמונות ובווידאו. כבר נתתי לכמה אנשים את הפרטים. ממליצים מכל הלב למי שרוצה ללכת על בטוח, בכיף, בנעימות ובמקצועיות רבה! תודה תודה תודה, שיחקת אותה ובגדול!!!!
אהבתי: הכל!! הערות לגבי המחיר: הוגן מאוד