אל "מיקה" הגעתי בעקבות המלצות רבות, חיפשתי שמלה שתיהיה אני - שמלה שארגיש בה בנוח ולא בתחפושת. הפרמטר הנוסף היה המחיר, רציתי שמלת חלומות שארגיש נסיכה ליום אחד ותשקף את האישיות שלי, מחיר שפוי לחלוטין שמתאים לכל כיס 2500 עד 4500 ש"ח! דבר שלצערי הרבה נדיר בתעשיית החתונות בעיקר בתחום של השמלות ואקססוריז של כלה/ מלווה/ אימהות/ שושבינות וכד'. הגעתי לסטודיו לאחר שקבעתי פגישה מראש, מדדתי כ-5 שמלות אך היה ברור שהשמלה השנייה שמדדתי "זה זה" אחותי ואורית התרגשו מאד, אני בכיתי, זה היה רגע מרגש ועוצמתי. אורית ידעה לכוון את השמלה לפי הטעם האישי שלי והדמיון, בזכות העין המקצועית והנסיון ידעה לחוות דעה מה יתאים יותר/ פחות למבנה הגוף. הגעתי סה"כ ל-3 מדידות כאשר בטווח זמנים האלה ירדתי במשקל והתחטבתי, אורית וצוות הבנות היו סבלניות, מקצועיות, קשובות ונעימות לאורך כל התהליך מתחילתו ועד סופו, התוצר הסופי היה ברמת גימור גבוה מאד, שמלה חלומית שלא הפסיקה לגרוף מחמאות ללא הרף! כל מי שראה אותי בשמלה, גברים ונשים כאחד (גם כאלה שלא הכירו אותי באופן אישי) הרעיפו מחמאות ואמרו לי "זאת את", השמלה החמיאה לי וקלעה בול למה שרציתי! השמלה הייתה נוחה מאד!!!
חשוב לי לציין שהשמלה הייתה להשכרה, בה בוצעו שינויים שביקשתי ובהתאם למידה שלי, ביום האיסוף רימה התופרת הוסיפה לי חגורת פנינים ללא עלות (!) אורית דאגה שיהיו כתפיות פנימיות מוסתרות בשמלה לתמיכה מלאה עבור החזה והגב, יש מגוון רחב של שמלות בעיצובים מדהימים ובגוון רחב של מידות!
אורית, מורן, רימה תודה רבה לכן שהצלחתן לגרום לי להרגיש נסיכה אמיתית ליום שלם, תודה על הסבלנות והמענה והזמינות שלכן בכל עת. ...