שירות מאכזב, לא ממליצה כלל. לא לוקחים אחריות ואינם זמינים. אין בנאדם אחד שאתה יכול לדבר איתו אלא כמה שלא אחד מפיל אחריות על השני בעת ביצוע טעות.
בהמשך לתגובה של פליס הפקות: לא חושבת שהם "מצטערים" על עגמת הנפש שהם גרמו לי...(להתקשר לכלה לפני יום חתונתה בשעה 23:00 בלילה אינו צעד חכם ואינטליגנטי).. במיוחד מנהל החברה והאחראית שהתקשרו והרימו את קולם לאחר האירוע. אשמח להשמיע למי שרוצה את השיחות המוקלטות. הכל מוקלט ושמור בנייד. בנוסף, תגובתם פה כ"צדיקים".. לא קרתה באמת, זו דעה של בעל העסק בלבד. לכל מי שמעוניין בחוות דעתי, יכול לפנות למייל הפרטי שלי או דרך האתר המקסים והשיתופי הזה. אשמח לשתף, בהצלחה לכולם :) ...
קארין היקרה מצטערים שככה הרגשת.
הזמנת דייל אחד לחלוקת פתקיות להושבה, אבל לא הכנת את הפתקיות. כדי שלא יחסר לך משהו בחתונה, הלכנו לקראתך וקיבלת שני מחשבי-טאצ' מתקדמים להושבה על חשבונינו (בהתראה של פחות מ24 שעות). קובץ ההושבה שכן שלחת לא היה תקין וגם הייתה תקלה טכנית באחד המחשבים.
אנחנו מאוד מצטערים על התקלה הטכנית (הסיבה היא ההתראה הקצרה - לא היה זמן לבדוק את איכות הקובץ).
פיצינו אותך כספית, לא שילמת על הדייל ולא על העמדות.
בנוסף הדייל כן נתן שירות והושיב את האורחים למרות התקלות.
מאחלים לך חיי נישואין מאושרים והרבה אושר ואהבה!