האירוע היה מושלם ומתוקתק ברמות שלא דמיינו. כל הדגשים שנתנו בוצעו. האוכל היה מדהים! ההתנהלות מול יובל, לביא, שיר וערן הייתה מעולה- תמיד זמינים ומגיבים לכל נדנוד.
קייטרינג "קיטצ'ן" משובח ביותר. האורחים אמרו שהאוכל היה ברמה של מסעדה מעולה ולא רצו להפסיק לאכול, קבלת הפנים, הסלטים, העיקריות והקינוחים היו מעולים.
לביא שירותי, סבלני וזמין לכל שאלה- ניצח על האירוע ולא היינו צריכים להתעסק בדבר חוץ מלהנות. ערן מדהים! מקצוען, מנוסה ומבין עניין- דאג לכל מבוקשנו (ההזויים בחלקם).
מול יובל התנהלנו בכל הנושאים הכספיים והוא הבהיר לנו שהוא נמצא לכל בעיה שתהיה (ולא הייתה)- ההתנהלות הכספית הייתה נעימה והוגנת, ועל אירוע כזה כיף לשלם!
כמובן שהיו לנו המון חששות בתחילה, אבל תמיד קיבלנו תשובות סבלניות ומקצועיות והבנו שיש על מי לסמוך באמת.
חשוב לציין שבהתחלה צפינו 330 מוזמנים וכשהתקרבה החתונה הבנו שהמספר עשוי לעלות משמעותית, וכך היה. הגיעו 370 מוזמנים והאולם התאים את עצמו למספר הזה, למרות החששות שלנו.
מ-ק-צ-ו-ע-נ-י-ם! ללא פשרות. עיצוב
שיר ורעות מהאיסט- שלמות! טוב טעם ודיוק בפרטים. שיר דאגה לכל פרט ואפילו השוליים ביותר, על הסידור של המדפים, שכל נר יהיה דולק, שכל אגרטל ועץ יהיו במקומם. לסמוך עליה בעיניים עצומות. שיק, סטייל וכשרון מדהים. גם התהליך מולה היה נעים ואדיב.
רעות הקפידה לשזור פרחים שאני אוהבת והסידורים היו כמו שרואים רק בסרטים :)
כשנכנסתי לאולם נעתקה נשימתי מהיופי ומההתייחסות לפרטים הקטנים. לא דמיינתי שככה תראה החתונה שלי....
תאריך קבלת השירות: 10/03/16 אהבתי: מקצוענות מחיר: 340 הערות לגבי המחיר: כולל חניה ובר