את סמדר אני מכירה כ 4 שנים מהפקות צילום משותפות ביחד.
עוד לפני שקיבלתי את הצעת הנישואין, כאשר סמדר פתחה את הבוטיק, שמייבא שמלות מברצלונה וממילאנו (בתי האופנה pronovias ו Eddy K )
ידעתי, שאת סיבוב שמלות הכלה שלי אתחיל אצלה, ודי הייתי בטוחה, שהחיפוש יקבל מענה אצלה.
רציתי שמלה מאוד ספציפית, שמדגישה קו מותן, עם מחשוף וי, עם שרוול קצר וצנועה.
תוך 5 שמלות (מהיפות, האיכותיות והנוחות שלבשתי וראיתי) מצאנו את האחת.
לסמדר יש תופרת, שביצעה עבורי את ההתאמות. (הצנענו את המחשוף, הוספנו שרוול קצר, הוספנו מעט תחרה להצרת קו מותן, וקיצרנו את השובל) גם את האיפור ואת השיער סגרתי אצל סמדר, ונהניתי מהתארגנות אצלה. בבוטיק המרשים והמתוק , באווירת וינטאג' רומנטית ואיכותית.
ביום חתונתי, סמדר הפתיעה אותי עם תותים ושוקולד וכיבוד קל נוסף, וזה חימם את ליבי.
גם חיבוק חם של אם וברכה לחיים מאושרים, מאוזנים ושלווים עם בן זוגי הרגיעו ושימחו אותי. סמדר: תודה על נדיבות לבך, על כל האקסטרות ביד רחבה. אין ספק, שבאירועים הקרובים, אשוב לבקש עוד ממגע הקסם שלך. יישרי כח! ומגיעה לך הצלחה רבה!! וכל מי שתבוא אליך תרוויח. עוד אציין, שזה כ"כ כיף להיות כלה יחידה. אני שומעת על חברות, שחולקות עם עוד כלות את היום המיוחד בסלונים. וזה נראה לי כל כך לא הוגן. זו היתה פריבילגיה אדירה להתארגן אצלך באופן פרטי, תודה רבה לך על כך!...