אין לי אינטרס לפגוע בפרנסה של בן אדם..אבל מה שאני כותבת זאת החוויה האישית שלי...אל אדוה הגעתי דרך האינטרנט ולא דרך המלצות של מישהי שאני מכירה באופן אישי, משהו שבדיעבד היה טעות.
כבר באיפור ניסיון היא איחרה..אבל משהו בה כבש אותי..וגם אהבתי את העבודה. האיפור ניסיון נעשה בשעות הערב כך שמיד אחרי הניסיון הסרתי את האיפור וסגרתי איתה.
בבוקר החתונה היא איחרה לי בשעה..(כפי שתראו בהודעה היא כתבה לי ב11:04 שבכלל קבענו ב10:30(שעון חורף-תחילת פברואר)) ,דבר שפגע לנו בזמן היציאה וגם עיצבן את הצלם, והיינו צריכים להתפשר על לוקיישן קרוב בגלל שיצאנו מאוחר(מזכירה שעון חורף), בנוסף קבענו שהיא תגיע לאולם לפזר לי את השיער ולעשות לי טאצ'פים וגם לאולם היא איחרה ב25 דקות, דבר שעיצבן את מנהלת האירוע ואותי שהייתי על קוצים. אני העדפתי שלא להתעצבן ולקחת קשה מכוון שזה היום החד פעמי והגדול של החיים שלי..בנוסף היא הייתה איטית מאוד..והאיפור לא החזיק לי..העין שלי לא הפסיקה לדמוע (ולא הייתה לי שום דלקת בעין ושום דבר אחר..כנראה זה היה מהתרגשות...)אבל גם אז מה עם העין שלי דומעת???? איפור טוב אמור להחזיק! האיפור נמרח לי במהלך הערב וזה מאוד איכזב אותי!היא גם שמה לי רק תוספת אחת בשיער אז לאחר שהיא פיזרה לי את השיער זה היה נראה מאוד רע (גם ככה השיער שלי דליל) אני מאוד מאוכזבת!...
תאריך קבלת השירות: 09-02-2016 לא אהבתי: איחורים,איטיות והאיפור שלא החזיק מחיר: 2,100 הערות לגבי המחיר: כולל איפור שיער תוספות ריסים ושהיא תגיע לאולם לטאצפים