לאגו זה פשוט הגשמת חלום מהרגע שנכנסנו לאולם הזה ידענו ששם אנחנו רוצים להתחתן , וברגע שיצאנו משם בוקר אחרי החתונה ידענו עד כמה אנחנו שמחים בבחירה שלנו .
הכל שם שונה הכל שם ברמה גבוהה מאוד , שירות אדיב כל כך ומקצועי . קודם כל קיבל אותנו ניצן החמוד שהסביר לנו הכל ונתן לנו את המחיר הכי טוב שיכולנו לקבל באולם הזה .ואחרי הסגירה מיד חן לביט מלוות האירוע מתקשרת והיא מלווה מאותו רגע ועד החתונה , אנחנו לא אנשים קלים והיא כל כך הייתה סבלנית ונתנה תשובות להכל ותמיד הייתה כאן , האולם הזה זכה בה . באולם הזה מקשיבים למה שהזוג מבקש , מהפרט הגדול לפרט הכי קטן ואת כל הדברים שביקשנו ראינו איך זה מתפרש בערב עצמו . מגיעים לטעימות איך דברים כאלה , 3 שפים איתנו כולל מלצרים נותנים לנו דבר אחר דבר לטעום מקשיבים לכל פרט שאנחנו מבקשים , מהתיבלון ועד לצורת ההגשה . הטעימות האלה היו ממש כמו לאכול במסעדת יוקרה , אנחנו נהננו מאוד . האולם הזה מקסים , אנחנו התחתנו בספיריט האולם הגדול והיו לנו 350 מוזמנים ולא הרגישו בכלל הכל היה יפה ומאורגן . ברגע שהגענו לאולם ביום החתונה קיבלנו סוויטה ברמה של 5 כוכבים ומלצרית צמודה . משהגענו הפינוקים לא הפסיקו מכל המאכלים ומכל המשקאות זה היה מדהים והסוויטה פצצה . מנהל האירועים ירון קיבל אותנו וליווה אותנו עד לחופה ועשה את הכל על הצד הטוב ביותר . האורחים מספרים שהמלצרים היו אדיבים במיוחד ושמים לב לכל דבר שהם ביקשו . הכל שם תיקתק כמו שעון וזה היה פשוט חתונת החלומות שלנו . לא זול להתחתן שם אבל ה שווה כל גרוש זה האולם הכי מיוחד והכי טוב שיש בארץ לטעמי . השירות שם והאוכל זה ברמה של אירופה . הטלפונים לא מפסיקים וכבר שבוע עבר . אנשים השתגעו על האוכל . כי אין אוכל כזה באולמות בארץ זה שילוב של גורמה וים תיכוני שילוב מנצח ומתאים לכל פה . הקינוחים היו ליגה בינלאומית כולם אמרו שזאת הפעם הראשונה שהם אוכלים קינוח באולם אירועים זה היה מוגש יפה כל כך !!!
ישנו בסויטה ולמחרת קיבלנו ארוחת בוקר מפנקת ברמה מאוד גבוהה . יצאנו מאולם בטעם טוב ובהרגשה כל כך טובה אני ממליץ לכל מי שאי פעם רצה להגשים חלום שיעשה את האירוע שלו שם . בנוסף האולם ממליץ לשכור את שירותי הבר FATCAT בר ברמה מאוד גבוהה שמתחיל מבר שמפניה ובר קוקטיילים מדהים ובתוך האולם עוד בר עצום ועשיר הבר בניהולו של עמית שהוא מקצוען אמיתי ומכיר את התחום והיחס שלו היה מעל ומעבר ואני ממליץ עליו בחום אנשים אמרו לי שהאלכוהול היה ברמה מאוד גבוהה ושהם קמו בבוקר כאילו לא שתו . נשאר לי רק להודות ללאגו ולצוות המקסים שהגשימו לנו את החלום . ובעזרת ה' עוד נתראה בברית ...
תאריך קבלת השירות: 18/01/16 הערות לגבי המחיר: שווה כל שקן