היי
אתחיל ואומר שענבל מקסימה רגועה ומקצועית.
אני בת 36, בפעם האחרונה שהתאפרתי זה הייתה אצל אחותי בחתונה לפני חמש שנים.
לחתונה של עצמי בכלל לא רציתי להתאפר ואחרי ששוכנעתי שכדאי לי מאד, פניתי לענבל לאחר המלצה חמה של אחותי ששלוש חברות טובות שלה התאפרו אצלה.
כבר בשיחה הטלפונית ידעתי שאו שאני מתאפרת אצלה כולל שיער או שאני לא עושה כלום לחתונה...היא גם היחידה שפניתי אליה!
הגעתי לענבל לדירה לתיאום ציפיות ( לא רציתי איפור ניסיון) הייתה אוויר ממש נעימה, היא הסבירה לי בגדול מה יהיה ויצאתי בהרגשה שאני סומכת עליה בעיניים עצמות.
ביקשתי גם איפור ושיער עבור המלוות שלי והיא דאגה שתהייה לה עזרה ביום האירוע היות והיה מדובר בשישי בוקר והיא רצתה לעמוד בזמנים.
ביום האירוע ענבל הגיע ממש מוקדם וכל זאת כדי שאעמוד בזמנים ( וטוב שהיא הייתה כזו כי אני מאד מעופפת).הייתה אווירה כיפית ונינוחה ביחד עם התגבורת.
יצא ממש מדהים האיפור והשיער, עדין וממש טבעי ומושלם. התאים בדיוק לשמלה לאווירה ולמקום החתונה. האיפור והשיער החזיקו עד סוף החתונה.
לא הפסקתי לקבל מחמאות- היא בעצם הדגישה קווים שלי ולא ניסתה לייצור מישהי חדשה בדיוק מה שרציתי.
תודה רבה, אמליץ לכל אחת....
תאריך קבלת השירות: 27/11/15 אהבתי: הכל, ההתנהלות, אווירה ובעיקר את בעלת העסק-עדינה ונעימה בדיוק התאים לי ולמלוות שלי. מחיר: 2,100 הערות לגבי המחיר: עבור כלה בלבד ללא איפור ניסיון, מלוות פחות.