חיפשנו צלם מגנטים לחתונה והגענו אליו דרך קרוב משפחה.
הוא התחתן לפני 5 שנים והמגנטים מהחתונה שלו שעל המקרר שלנו עדיין נראים כמו ביום הראשון. לא היה לנו ספק שניקח אותו. רועי לוקח מחיר גבוה יותר מצלמי מגנטים אחרים, אבל בהתחשב בכך שאנחנו יודעים שמדובר בחומרי גלם טובים, לא הייתה לנו בעייה עם התוספת הזו. החל מהשיחה הראשונה איתו הרגשנו קצר בתקשורת.
כשניסינו לקבל ממנו תשובות הוא אמר שהוא מיד ישלח ורק כעבור כמה ימים כשביקשנו שוב, הוא שלח את מה שביקשנו.
מאוחר יותר הוא אמר שהוא "One man show" וזו הסיבה שקשה לו להיות זמין. בסופו של דבר סגרנו על צלם+איש טכני ליום חתונתנו. רועי הגיע 20 דקות מוקדם מהשעה בה היה צריך להתחיל לעבוד.
הרגשנו ממנו לאורך כל האירוע תחושה לא נעימה, וכמה ימים אחרי החתונה התחלנו לשמוע סיפורים דומים מהאורחים. בשלב מסויים הבנו שהוא הגיע בלי האיש הטכני, אך בכל זאת לקח את הצ'ק על מלוא הסכום ולא אמר דבר.
כשדיברתי איתו כמה ימים לאחר החתונה, הוא אמר שהאיש הטכני הבריז לו ולא הייתה לו אפשרות להביא אדם אחר כיוון שזה קרה ברגע האחרון.
בתום הויכוח הסכים להחזיר לי את ההפרש על האיש הנוסף שלא הגיע. לסיכום:
אנחנו מרוצים מאיכות התמונות ואיכות הצילום.
פחות מהשירות....
תאריך קבלת השירות: 02-12-2015 אהבתי: המוצר איכותי לא אהבתי: חוסר שירותיות, אדם לא נעים מחיר: 1,593 הערות לגבי המחיר: זה הסכום עבור צלם אחד בלבד