"הטרה" הוא האולם הראשון שביקרנו בו כשחיפשנו מקום להתחתן בו. החל מאותו רגע, היה לנו ברור שחבל לבזבז אנרגיות בחיפוש לשווא.
זה בדיוק המקום שרצינו. צוות המכירות, בהנהגת דוד, משדר מקצועיות, אמינות, התחשבות ובעיקר נכונות לשיתוף פעולה וצביקה, הבעלים קיבל אותנו בפגישה הראשונה בחיוך, אדיבות ובמקצועיות.
האולם בנוי ומעוצב פשוט מדהים! מצד אחד משדר יוקרה, מצד שני לא מתנשא. העיצוב עדין ולא מתרעם והסאונד מטורף! הקייטרינג של 'בראף' שעובד לרוב עם ה"טרה" קוצר מחמאות עד היום וזה ממש לא מובן מאליו. בקיצור, מושלם!
מנהל האירוע, דדי, הוא מקצוען ברמות הגבוהות! דדי ניחן בסבלנות אין סוף, מקצועיות חסרת פשרות ואלגנטיות שמשדרת ביטחון ורוגע. הוא נתן לנו תחושה של אורחים ביום חתונתנו שעה שניהל לנו את האירוע באופן מקצועי בכל התקלה ובעיה. שלומי, מנהל הבר המקסים, היה מאוד אדיב, אמין ומקצועי מהרגע הראשון! קנינו דרכו את האלכוהול והוא פינק את האורחים בכל רגע עד סיום האירוע! הרגשנו שאנחנו בידיים טובות ומקצועיות לכל אורך הדרך! אנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות מהאורחים על המקום, השירות וההתנהלות בו!
המקום ללא ספק מומלץ בחום!! בעיקר לאנשים שמחפשים משהו מיוחד, יפה, נעים וחסר פשרות!...
תאריך קבלת השירות: 17/12/15 אהבתי: מקצועיות ואמינות הערות לגבי המחיר: אין