את גלית הכרנו כאורחים בשתי חתונות במשפחה, ישר כשהתארסנו בני הדודים שלנו הציעו שנפנה אליה והמליצו בחום, אבל האמת שקצת חששנו. למרות שהיא הייתה נהדרת בשתי החתונות, הסגנון שלנו היה מאוד שונה משלהם (שהיה יחסית דומה אחד לשני) ופחדנו שלא יהיה מי שיבין אותנו. אבל להפתעתנו החיבור היה אוטומטי! ישר כשישבנו אצל גלית בבית היא תוך כמה דקות הבינה את הראש שלנו מיד. גלית גם לא נשארה בנישה המוזיקלית שלה ואף הגדילה ראש, ועזרה לנו לעשות קצת סדר בבלגן שהיה לנו. היו לנו הרבה רעיונות לחתונה, והיא ממש עזרה לתרגם כל אווירה שרצינו ליצור לכל שלב באירוע למוזיקה הרלוונטית: קבלת הפנים, החופה, הריקודים האוכל- להכל! בנוסף לגלית גם הבאנו להקה, שנגנה בכמה חלקים בחתונה. אנחנו יכולים להגיד שמעבר להכנות לפני החתונה , בעינינו הייחודיות האמיתית שלה היה בשיתוף הפעולה והסנכרון מולם. גלית לאורך כל האירוע אפשרה ללהקה להביא את הגרוב שלהם והתנהלה באופן מושלם מולם, לא רק בשיח הפרונטלי גם בשיח המוזיקלי, היה פשוט מדהים! אחד הדברים שהכי היו חשובים לנו, מלבד המוזיקה כמובן, זה שלאורחים שלנו שלא ירצו לרקוד, תהיה האפשרות גם לשבת בתוך האולם ולדבר(ולשמוע את עצמם תוך כדי) - גלית ישר הבינה את הראש ולאורך כל החתונה אפשרה זאת עם איש הסאונד שלה שעבד מול הסאונד באולם, האורחים אח"כ לא הפסיקו להגיד שהם לא היו בחתונה שהם לא רצו ללכת בה הביתה! כשהם רצו לרקוד הם נהנו וכשהם רצו לדבר הם יכלו לעשות זאת גם. יותר מזה- אחד הדברים כל כך אהבנו בגלית זה שהיא יודעת להתאים את המוזיקה לאורחים שיש בחתונה, ברחבה אף פעם לא הייתה מוצא רק "צעירים" , כל מי שרצה לרקוד גלית ידעה ממש "להרגיש" איזה מוזיקה הם אוהבים ולהתאים את הסגנון שלנו לשל האורחים שלנו ויצור סט ליסט מדהים, מגוון, עם כל סוגי המוזיקה, אנשים לא עזבו את הרחבה! וגם אנחנו לא רצינו ! היה פשוט כיף גדול!
תודה ענקית!!
אוהבים ומעריכים מאוד!
אורן ומעיין שטרן...
אהבתי: היחס האישי, היכולת לקלוע לטעם שלנו והעובדה שהאוחרים פשוט לא עזבו את הרחבה!