במילה אחת - וואווווווווווווווווווווו !!!!!!!!!!! המקום
קודם כל המצודה ממיסה ביופיה.
אבנים עתיקות, המפל בכניסה, החופה עם השביל הכי יפה בארץ, חצר קבלת פנים מהממת ואולם עגול עם תאורה משגעת שצריך לבוא ולראות כדי להבין.
הסאונד של מערכת ההגברה חזק ומרשים.
המסכים טיפה קטנים ואורחים שישבו רחוק לא כ"כ ראו את הסרט שהוקרן אבל זה הבל הבלים ביחס לשאר.
פינות ישיבה בלי סוף בכל פינה במקום. אוכל
האוכל היה טעים מאוד ואף אורח לא התלונן שזה דבר נדיר בפני עצמו.
אפילו הטבעוניים מבין אורחינו צלצלו להגיד שבדר"כ אין להם מה לאכול בחתונות אבל במצודת ברקאי הם קיבלו שפע של אפשרויות.
ביחס לשאר האולמות בהם היינו, מצודת ברקאי הציעו קבלת פנים הכי עשירה ומגוונת.
כל האורחים התבלבלו מכל האפשרויות שהוצעו להם !!!!! הצוות
המלצרים הכי טובים בישראל (ואני מלצר לשעבר).
חי אלרם מנהל הבר של המצודה, חמוד ברמות שאי אפשר לתאר. מחייך כל הזמן ופשוט בא כדי לשמח.
חיבר לי אפילו מצלמת go-pro לואן גוך ושלח לי יום למחרת האירוע סרטונים הכי מצחיקים שאפשר לדמיין.
אורי איש התאורה, שירותי מאוד ומפרגן ואפילו עזר למשפחה שלי לארגן לי הפתעה.
דודו מנהל האירוע, האיש נולד לנהל !!! סדר וארגון ברמות הכי גבוהות שאפשר לבקש ממנהל אירוע.
שיגעתי את הבנאדם מהשנייה שהגעתי למצודה אחרי הצילומים והוא פשוט הפך עולמות כדי שנהיה מרוצים.
פאולה היקרה, אשת קשר, אחראית על העיצוב, אשת מכירות, לא יודע באיזה שם תואר להשתמש כי היא הכל. 99% מההתקשרות היא מולה. פאולה מזמינה נעימה ושירותית מאוד. תמיד מחייכת ותמיד מפנקת. אין על פאולה בעולם ... !!
וכמובן שי בעל המקום, מולו סגרנו חשבון. אדם ישר והגון וכל מילה מיותרת.
(אפילו המאבטח היה מתוק אמיתי ועזר לנו לסחוב תיקים לרכב בסיום החתונה כשכולנו שיכורים ומותשים.) נ.ב. - האישה שלי הייתה מאושרת !!!
(לנו החתנים זה הכי חשוב) לכו להתחתן במצודת ברקאי - אין דברים כאלה !!! באהבה גדולה, מיתר ואבירם שפיץ (5.11.15)...
תאריך קבלת השירות: 05/11/15 אהבתי: המקום הכי יפה בארץ !!!! שפע של אוכל בקבלת פנים... הגברה חזקה... תאורה משגעת... דודו מנהל אירוע תותח עם צוות מלצרים מספר 1 !! לא אהבתי: מסכים קטנים. שכחו להוציא מהמקפיא לרחבה ארטיקים שקנינו (מעצבן..). קבלת פנים נכנסה לאולם כי בחוץ זה לא מקורה ואין מספיק פטריות חימום. הערות לגבי המחיר: שולחן רזרבה מחושב לפי מנה