נאמר כבר הכל, ולכן אוסיף שאין על בית על הים!!! בתור מי שסולדת מאולמות וגני אירועים, וכאחת שהייתה בהמון חתונות- אני רציתי בכלל להתחתן בגינה בבית. בית על החם היה המקום היחידי שהצליח לשבור אותי (במובן הטוב כמובן;) - המקום הכי יפה שאפשר למצוא, עם נוף עוצר נשימה וזו רק ההתחלה! רמת המקצועיות, היחס החם וההקשבה לה זכינו מהצוות הייתה מדהימה! החל ממנהל הבר- גל בלילי, עובר בדותן מקייטרינג מזל טלה (המעולהה!!! אנחנו ממשיכים לקבל תשבוחות!), וכמובן איך אפשר שלא לציין את רן מנהל האירוע, ויונתן, משנהו. רן ויונתן היו מקצוענים, תקתקו את האירוע ברמת הפרט, וממש אפשרו לנו פשוט להנות בראש שקט, ורק לחגוג! אציין גם שראיתי תגובות על חוסר התחשבות בבקשות מסוימות- אצלנו הייתה התחשבות בכל הגיג שיצא לנו מהפה! אסיים בהמלצה למתחתנים- אין יותר מדי מה להשקיע בעיצוב, המקום מהמם ממש! קצת פרחים עושים את העבודה. לסגור מהר מהר תאריך!
תאריך קבלת השירות: 09/10/15 אהבתי: הכל! צוות, אוכל, נוף, מראה- הייתה לי חתונה מושלמת! לא אהבתי: לא היה ולא נברא הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל