בדרך כלל אני לא רושם חוות דעת לטוב ולרע , אבל מה שהחברה הזו גרמה לנו לעבור ביום הכי חשוב והכי לחוץ בחיים שלנו לא יכול לעבור בצורה כזאת.
חוסר מקצועיות , יחס מזלזל ,פשוט שם רע לכל נותני השירות בארץ. התחתנו ב6.10.15 שבוע וחצי לפני התחלנו לעבוד על האישורי ההגעה , שבזמן הזה היה חג סוכות באמצע . הכל התחיל טוב והשירות היה נדמה שהוא בסדר. שלושה ימים לפני החתונה הכל התחיל להיות בעייתי ,רשימות לא נכונות חוסר התייחסות { בגלל שהם מפוצצים בעבודה} . בעלת העסק שלחה לי מייל אם אנחנו רוצים שהם יעבדו גם במוצ"ש ומנהלת האירועים חשבה שאני שלחתי את המייל ומשם התחילה התכתבות הזויה של מנהלת האירועים עם עצמה , שהם לא יכולים לעבוד במוצ"ש שזה עולה יותר כסף וכו' וכו'.... וזה לא מה שסוכם ושמבחינתם אפשר להפסיק את ההתקשרות ביננו . וכל זה יומיים לפני החתונה בערב חג של סוכות.
אתם גרמתם לנו לעשות אישורי הגעה לבד! ל - 400 איש יום לפני החתונה ועל כל הלחץ הזה וכל הבלאגן שגרמתם לנו אני מקווה שאלוהים לא יסלח לכם ולא תראו עוד פרנסה מהעסק הזה.
כל מי שקורא את החוות דעת הזאת , אני לא עושה את זה בדר"כ ואני לא אוהב לפגוע לאנשים בפרנסה ,אבל זה היה כל כך הזוי וגרם לנו להמון צרות אז תעשו לעצמכם טובה ותשכרו חברה אחרת שיודעת לתת שירות .
תאריך קבלת השירות: 04/10/15 אהבתי: כלום ושום דבר לא אהבתי: ההתנהלות והיחס הערות לגבי המחיר: אמור להיות 2 ש"ח לרשומה