התחתנו ב"ירוק על המים" ב-21.9, כשכל החתונה נערכה בגן עצמו. מעבר לכך שהמקום מדהים ביופיו והשירות מצויין, חשוב לנו לציין שאנחנו הולכים להמון חתונות, ויש כמה נקודות חוזק שבלטו מאוד ביחס למקומות אחרים:
1. הקפדה על לו"ז- התחתנו בחתונת בופה, ועלה אצלנו החשש מתורים בעמדות ההגשה. גיא, מנהל האירוע, תיזמן את הדברים בצורה גאונית: בזמן סשן הריקודים הראשון (אחרי החופה), נפתחו עמדות ההגשה, כך שמי שלא רקד כבר התחיל לקחת אוכל. ברגע שנחלשה המוזיקה כל הרוקדים ניגשו לעמדות ולא היו תורים! בשעה 22:15 כל האורחים היו כבר אחרי אוכל, ובמקביל לתחילת הריקודים הוגשו קינוחים לשולחן ונפתח בית הקפה. אין אחד שלא החמיא לנו על הלו"ז. בהקשר זה חשוב לציין שכמה דקות לפני תחילת החופה עמדות קבלת הפנים והבר נסגרות, וככה די נמנע מצב של "טיילת" בזמן החופה.
2. בריכה - בהרבה מקומות מוצעת חבילת ברכה, אבל בירוק על המים מוצעות גם מגבות, וזה נח בטרוף. טיפ: תבקשו שיכינו כמות נוספת של מגבות מעבר למה שהם נותנים, אצלנו זה לא הספיק.
3. אמינות הבר (אמורפי בר) - טופז, מנהלת הבר, צ'יפרה אותנו באלכוהול שלא מופיע בתפריט, בסוכריות גומי ובנשנושים. בנוסף, בסוף החתונה קיבלנו אלינו את הבקבוקים שהוספנו ולא נפתחו. טיפ: בהתחלה דרשו מאיתנו דמי מזיגה על סך 6 ש"ח לאדם. תלחמו שיבטלו לכם את זה.
4. דרישה לטיפ - שמענו מהרבה חברים שניגשו אליהם בסוף החתונה לדרוש טיפ או שהצוות התלונן על טיפ לא מספק. אנחנו לא שמענו מילה, אלא רק תודה.
5. עבודה עם אייפלן - למרות שהרבה אומרים שהתוכנה לא היתה ידידותית, אנחנו הסתדרנו איתה נהדר. הסקיצה של המקום מדויקת ותוך שעה הושבנו את כולם! טיפ - בירוק על המים האורחים נספרים על-פי התוכנה. לא ממליצים להושיב אנשים מעבר למינימום שאליו התחייבתם, אלא לסמן "רזרבות אקראיות" (ירוק על המים מאפשר זאת). בנוסף, היתה התייחסות מלאה להערות שכתבנו באייפלן - מנות צמחוניות, כסאות תינוק וכו'.
6. עיצוב - אנחנו השתמשנו בעיצוב של במבי, מעצב הבית, במסגרת חבילת הקיץ. בעינינו המחירים של תוספות העיצוב היו גבוהים, דבר שמאוד תסכל אותנו ביחס לעובדה ששילמנו די הרבה כסף למנה. ולצד זה יאמר לזכות במבי ולזכות ירוק על המים שהם מאפשרים הכנסת עיצוב משלכם!!! אנחנו הוספנו דברים משלנו למרכזי השולחן בכדי לא להוסיף עוד כסף על סידורי פרחים, והכנסנו באזור קבלת הפנים דברים שהכנו וזה התקבל באהבה. המעצב שמר לנו את כל העיצוב במחסן שלו יום לפני החתונה, ועזרו לחברה שלי למקם הכל.
7. הגברה - מעבר לזה שהבנו מהדי-ג'יי שאיש ההגברה עבד איתן בצורה מעולה, חשוב לציין שאם אתם מתחתנים בגן, הרווחתם חתונה לכוווולם!!! הרוקדים נהנים מאיכות המוזיקה, ולא פחות חשוב - לכל אלה שרוצים לשבת ולדבר אין בומים באוזניים. אנשים שלרוב בורחים מחתונות בגלל הרעש, נשארו אצלנו עד אחרי חצות. ממליצים מאוד...