לפגישה עם שני הגעתי אחרי שהכנתי מצגת עם רעיונות מפינטרסט ו-5 קונספטים לבחור מהם. ברגע שהתיישבתי שני ידעה איך אני רוצה שהחתונה תראה - אווירת פיקניק מהאגדות. היא ישבה איתנו במשך יותר משעה והסברתי לה איך נראים החלומות שלי. ביום החתונה היא הגשימה את כולם. שני חשבה עלינו יום ולילה, במשך יותר מחצי שנה. היא מצאה פתרונות יצירתיים לכל הדברים שהיו יקרים מדי עבורינו, הצליחה ליישם את התחושה והאווירה שרציתי שתהיה במקום, עטפה את כל הגן היפהפה בקסם עם תשומת לב לפרטים הקטנים ביותר - מהפרח הכי קטן, דרך ערימות החציר בחופה ועד לדגלונים שהיו פזורים באולם. השיא היה ההפתעה שהיא הכינה לי - כל המלצרים לבושים במדי צופים בהתאם לקונספט. עד עכשיו האורחים לא מבינים מי חשב על הדבר המקורי והמגניב הזה. לשני ולכל הצוות יש כשרון אמיתי - לא קיצ'י מדי אבל רומנטי מספיק, החיבור בין הצבעים, התעוזה וכל התחושה יצרו פשוט חלום. הדבר הכי חשוב מהרגע הראשון היה הגישה - שני באה לקראתינו בכל דבר, שיתפה והמליצה במקצועיות, ענתה לסמסים באמצע הלילה, הרגיעה כשצריך והתנהלה כאילו זו החתונה שלה. תודה על הכל - על הזמן, על האנרגיה ובעיקר על התחושה שנתת לי - שאת עושה את זה מכל הלב ובאהבה. בתור כלה באמת משוגעת, השארת אותי בלי מילים ומאושרת.
תאריך קבלת השירות: 10/09/15 אהבתי: את הנתינה מכל הלב וההשקעה העצומה