ירוק על המים היה המקום השני שראינו ולא לקח הרבה זמן עד שהחלטנו שזה המקום. החתונה הייתה בחוץ. הגן עצמו גדול, יפיפיה ומרגיש מאוד טבעי וקליל. הרחבה גדולה והמיקום שלה ביחס לבריכה מעולה. האוכל קיבל תגובות מצוינות מהאורחים. גם הבר היה ממש טוב וטופז המנהלת בר הייתה ממש נחמדה ותפעלה את הכל בצורה מושלמת. גיא מנהל האירוע היה ממש על הכיאפק ותיקתק את הכל בצורה קלילה, ככה שאנחנו לא היינו צריכים לדאוג לכלום ביום עצמו. את שלב התכנון שאמור להיות לחוץ עברנו בהצלחה הרבה בזכות שרהלה שהייתה מפיקת האירוע שלנו. היא הייתה רגישה ומכילה ותמיד באה לקראתנו בכל בקשה. היא הייתה זמינה כל הזמן ויש לה בקיאות וניסיון שממש עוזר. אף פעם לא הרגשנו שמנסים ״לדחוף״ לנו דברים שאנחנו לא צריכים וכל התהליך היה מאוד נעים. כמה דברים שחשוב לדעת: 1.יש לציין שלא לקחנו את חבילת העיצוב שהאולם מציע והם אפשרו לנו לעשות זאת בעצמנו.
2. חבילת הבר הבסיסית היא ממש אחלה. אנחנו הוספנו כמה בקבוקי ואן גוך וזהו.
3. התחתנו ביום ממש אביך וחם ושרל׳ה המליצה לנו להוסיף צ׳ילרים וקישרה אותנו לספק, מה שהיה מאוד נכון לעשות. שווה לשקול את זה אם אתם מתחתנים ביום חם, זה אמנם בתוספת תשלום לספק חיצוני אבל שווה את זה. בסה״כ הייתה לנו חוויה מדהימה עם המקום הזה ועם האנשים.
מומלץ בחום!
תאריך קבלת השירות: 10/09/15