מאוד קיוויתי שלא אצטרך לכתוב כזאת חוות דעת, אבל לצערי הרב התאכזבנו מאוד מאוד משירותי ההסעות של לימוס. הזמנו מהם שתי הסעות, אחת מרמת גן לחדרה ואחת מחיפה לחדרה. ההסעה מרמת גן הגיעה למקום הלא נכון, אומנם באשמתי (הייתי מאוד לחוצה ויום לפני ביקשו ממני לשנות את המיקום ושכחתי לעדכן את הנהג) אבל השינוי היה של בערך קילומטר וחצי. אחרי פרצופים ווויכוחים של הנהג עם נציגת החברים בהסעה הוא הסכים לבוא, וכשהגיע לאירוע עשק מאבא שלי עוד כמה מאות שקלים על השינוי בכתובת, בחוצפתו הרבה ומעבר למה שנקבע בכתב (אבא שלי היה עם הרבה מזומן והוא מאוד לארג' כשהוא מתרגש, כמובן שזה לא מתקבל על הדעת!!) ההסעה מחיפה הייתה העניין הגדול- היא פשוט לא הגיעה!!!! הנהג החליט שלא מתאים לו להגיע ולא הודיע. החברים עמדו וחיכו לנהג שלא בא. אז כשסוף סוף החברים הצליחו לתפוס את החברה הם אמרו שנישלח את כולם במוניות והם ישלימו את ההפרש ממה שאנחנו היינו אמורים לשלם. אני מצטערת אבל על כזאת עוגמת נפש לדעתי אנחנו לא היינו צריכים לשלם כלום, פשוט חוצפה. בהחלט לא ממליצה לקחת את שירותיה של החברה הזו. מה גם שהם בהחלט לא זולים!...
תאריך קבלת השירות: 08/09/15 לא אהבתי: נראה לי שזה ברור מחיר: 2,600 הערות לגבי המחיר: על מידיבוס מתל אביב ומיניבוס מחיפה
שלום שחר היקר.
נכון לא עדכנת על השינוי ועל כן הנהג המתין בנקודה הראשונה ורק לאחר שהתקשרתם לשנות את מיקום האיסוף נסע לנקודה הנכונה. כפי שעודכנת מראש על המתנה ונקודות נוספות ישנה תוספת מה שבנוסף אף שודרגת מראש לאוטובוס במקום מידיבוס.
לגבי חיפה אני אישית נדב הייתי בקשר עם חברך אלעד בכל רגע, עקב תאונה בצומת הצ''ק פוסט הנהג לא הצליח להגיע בזמן ואלעד עודכן, ביחד עם אלעד הוחלט לשלוח את כל חברך מחיפה במוניות בעלות של 1000 ש"ח על חשבונינו!!! ובחזור העמדנו לכם מיניבוס בסטאנד ביי שיהיה מוכן לקריאה ברגע שתרצו.
אני אישית ביום ראשון נסעתי לרמת השרון ביום חופש שלי בכדי לפגוש את אלעד ולהעביר לו את התשלום עבור המוניות.
צר לי שאתה מרגיש כי קבלת שירות לא הולם אך עשינו כל שביכולתינו ואף שילמנו מכספינו בכדי שכל חברך יגיע בזמן לקבלת הפנים.
אני מפציר בך לדבר עם חברך אלעד ולקבל חוות דעת אמיתי על מאמצינו הרבים שהשקענו בכדי שאתם תוכלו להיות מאושרים ביום חתונתכם.