הגעתי לאומגה דרך חמתי שצולמה על ידם באירוע חברה וכמה חודשים אחרי המגנט שלה עדיין היה באיכות מעולה. דיברתי עם סוּף והשיחה זרמה והיתה מצחיקה וידעתי שבחרתי לעצמי ספק מעולה! קבענו על מסגרת וכיתוב מתוך מאגר שסוף שלח והוא היה לגמרי זורם על לשנות את סוג העיצוב.
בערב החתונה סוף ויפית הגיעו בזמן שנקבע, התמקמו וישר התחילו לצלם. אין לי מושג איך הם עשו את זה אבל יצאו מללללללללללא מגנטים בסוף הערב. אני לא חושבת שהיה אדם אחד שיצא בלי מגנט אחד לפחות. אפילו אני ככלה שמתי לב תוך כדי הערב שהלוח כל הזמן מתמלא וזה היה פשוט תענוג, ממש שימח את כל האורחים שמבחינתם זה תכלס המזכרת מהערב המיוחד שלנו.
יפית הסתובבה וצילמה בלי הרף, מצד אחד היא היתה שקופה מבחינתי ולא הרגשתי שהיא נושפת בערפי כל הזמן אבל באמת שהיא כל הזמן היתה שם ולכן המון רגעים מיוחדים מתועדים.
הכיף הכי גדול הוא שבסוף הערב קיבלנו את המגנטים שאנחנו מופיעים בהם, כולל הגדלות. והשוס, קיבלנו דיסק עם כ-ל התמונות שצולמו (כולל אלו שלא הודפסו) אז יכלנו לחוות את האירוע מתמונות מצויינות שלא צולמו בפלאפונים ישר אחרי.
וכמובן שלא אשכח את האיכות!! וואו. בחיים שלי לא ראיתי מגנטים באיכות כזאת טובה, בחיי. התמונות חדות, איכותיות ומודפסות בסוג שונה של נייר ממה שאני רגילה לקבל. ממליצה בחום רב!!...
תאריך קבלת השירות: 06/09/15 אהבתי: איכות מעולה ושירות מצויין! מחיר: 1,200