מאיפה מתחילים לספר על הקסם הנפלא שנקרא "וייט"? זה הולך להיות שיר הלל, ותאמינו לי שאומנם אנחנו זוג חמוד וטוב לבב, אבל עם סטנדרטים גבוהים מאוד בכל הנוגע לאוכל טוב, אלכוהול איכותי, אסתטיקה, ותודעת שירות.
יצאנו מהמגרש הביתי שלנו- ת"א, במטרה להתחתן באווירה כפרית יותר, והוייט הייתה הבחירה הטובה ביותר שיכולנו לייחל לה. מלבד העובדה שהמקום יפיפה, נעים, ומשפחתי, כל אחד מאנשי הצוות היה מקצוען באופן יוצא דופן. הפגישה הראשונה שלנו הייתה עם רוני, עם האנרגיות המדהימות שלה, מדובר במישהי שמבינה עניין וגמישה לרעיונות חדשים (רצינו דגש על טאפסים וקוקטיילים), רוני הייתה קשובה, נעימה, זמינה ופשוט נפלאה! יהודה השף- וואו, פשוט מלך. אנחנו הישראלים, חוגגים את חגיגותנו סביב אוכל, אוכל טוב זה דבר מאוד חשוב בארועים, וליהודה יש יד זהב, אתם תראו בעצמכם בטעימות. בנינו יחדיו תפריט איכותי ומלא טעם, וקיבלנו המון פידבקים מעולים (בזמן הארוע ולאחריו), ובצדק, שאפו לך. מרגישים שאוכל זו אהבה גדולה שלך.
יובל מנהל הארוע היה מצוין, מדובר במנהל ארוע רציני שדאג שהכל יהיה מתוקתק מהתחלה ועד הסוף, הוא מקצוען (סידורי ישיבה, זמנים, ניקיון, תפעול מלצרים ועוד ועוד) עבד באופן הטוב ביותר, ופשוט יכולנו להרגע ולדעת שאנחנו מסודרים. זה גם יפה היה לראות שהכל ברוח טובה ונעימה.
דבר נוסף שהיה לי מאוד חשוב, בהרבה מקומות אירועים יש מלצרים וברמנים ילדודס, והשירות בהתאם, כמה כייף היה לגלות שהמלצרים והברמנים עם תודעת שירות גבוהה, אדיבים, מיומנים, ופשוט מעולים, וזה יכולנו לדעת רק בארוע עצמו. הייתה מלצרית ספציפית שדאגה לנו ולצערי איננו זוכרים את שמה, אבל היא הייתה גם כן נפלאה, ולאורך כל הערב שאלה מידי פעם אם הכל טוב איתנו והציעה שתייה/אוכל/עזרה אישית.
בקיצור, כפי שהבנתם מומלץ מכל הלב לחגוג ב"וייט", ועוד שלושה טיפים קצרים לסיום- תהיו נוכחים בארוע שלכם, אם אתם מרגישים שאתם קצת "מתפזרים" תסתכלו אחד לשני בעיניים, זה מאפס. דבר נוסף, תתנו לכל אורח את הכבוד הראוי של שיחה קצרצרה ומבט בעיניים. ולבסוף, תלכו לאט בדרך לחופה... תעשה חיים ותדעו אהבה ושמחה.
תודה רבה לכם צוות יקר! ארז ויואב....