דף הבית   >   נותני השירות   >   Natasha.K Hair and Makeup Artist   >   חוות דעת של mayer

חוות דעת על Natasha.K Hair and Makeup Artist

mayer
בינוני
הייתי בנסיון בביתה של נטשה, ושילמתי 550 על הנסיון והמקדמה. נטשה השקיעה זמן רב בעיצוב התסרוקת וייעצה לי על סגנון מסויים. מכיוון שלא נשאר הרבה זמן לאיפור, היא עשתה אותו די מהר ובלי הרבה שאלות עשתה ושאלה אותי אם אני אוהבת את התוצאה. עם התאורה והתנאים בבית זה היה נראה לי נחמד, אך כשיצאתי אל האור ראיתי שהמייק אפ לא תואם בדיוק את צבע הפנים וכבר שבאתי לצאת הביתה התחיל לי גרד באיזור הלחיים. נטשה הציעה לחכות עם זה קצת כדי לראות ישנה תגובה אלרגית אך לאחר כמה שעות זה כבר היה בלתי נסבל והפנים היו מלאות באדמומיות... יש לציין שהשתמשה במוצרי מאק שלדבריה אינם היפולארגניים. כשהתקשרתי להתייעצות עם נטשה לא אהבתי את תשובתה, היא אמרה שייתכן ואני אלרגית לאחד מחומרי האיפור והציעה לי לרכוש איפור נוסף מכספי או להגיע לנסיון נוסף בתשלום! הפריע לי שלא ניסתה לעזור יותר בפתרון הבעיה, בכל זאת סגרתי איתה ולפי הבנתי זו גם אחריות שלה. הייתי מצפה שלפחות תציע שאגיע שוב לנסיון ללא תשלום כדי לראות אם אני אכן אלרגית או שאולי מדובר במשהו אחר. בסופו של דבר החלטתי לקחת מאפרת בנפרד, ובבדיקה מול נטשה של המחיר היא אמרה שזה 950 אך חייבה אותי ב-150 שח נוספים עבור הנסיון. היא אמרה שהמחיר של 250 לנסיון זה רק אם לוקחים שיער ואיפור ביחד ומכיוון שאני לוקחת רק שיער חייבה אותי ב-150 נוספים! זה נראה לי לא הוגן מאחר והסיבה שביטלתי את האיפור בשל רגישות למוצריה. ביום החתונה נטשה הגיעה בזמן אל הצימר, את החלק הראשון של התסרוקת מאד אהבתי ואת החלק השני שהיה מרושל מדי לטעמי ביקשתי שתשנה ולכן התסרוקת התעכבה. כשעבדה על החלק האחורי ביקשתי לראות אך אמרה שאין מה לראות ובסופו של דבר לא אהבתי והיה צריך לפרק ולעשות מחדש. הפריע לי שלא שאלה והתייעצה איתי מספיק בקשר לחלק האחרון של השיער אבל בסופו של דבר אחרי שפירקה ועשתה מחדש יצא מדהים! אמנם היינו בעיכוב אבל היה שווה את זה בהחלט :) ...
תאריך קבלת השירות: 18/08/15
אהבתי: את היסודיות, ההשקעה, שמחזיקה מעמד המחמאות שקיבלתי :)
לא אהבתי: שגבתה ממני פעמיים על הנסיון בגלל שלא לקחתי שיער ואיפור ביחד שהיה המון ספריי ופחות פן לטעמי... שהיה קשה לתקשר ולהסביר ובסופו של דבר היה צריך לפרק ולעשות מחדש את החלק האחורי. שהאיפור גרם לי לתגובת אדמומיות
מחיר: 1,400
הערות לגבי המחיר: 1100 לנסיון ולשיער, 300 החזר נסיעות