התחתנו בטופ דוראן לפני יומיים, ב23/8/15 בגן תפוז ולא יכולנו להתאפק כדי לשבח את המקום המדהים הזה, וכל האנשים העובדים בו. מהרגע שראינו את המקום היפיפה ועצי התפוז המקיפים אותו, לא היה לנו ספק שפה נרצה להתחתן. אילנה ליוותה אותנו מן ההתחלה, עם רגישות, זמינות והיענות שעוד לא נתקלתי בה. אילנה את מדהימה, תודה רבה! היא הייתה קשובה לכל בקשה שלנו וגם לדברים שלא ידענו או שכחנו לבקש, והייתה זמינה בכל רגע. מהרגע שסגרנו את התאריך ועד האירוע, ההתנהלות הייתה פשוט מופתית. היינו בשתי ארוחות טעימות (!) ועל האוכל כבר לא נותרו מילים להגיד... כל מנה הייתה מדהימה ומרשימה, והבופה עשיר ומפנק. שאפו לאורן השף שידע גם על מה להמליץ. בערב החתונה עצמו, יהודה מנהל האירועים ליווה אותנו בחיוך וברוגע, ועשה עבודה נהדרת ויסודית. מבחינת ההתנהלות עם האלכוהול, לפעמים יש חשש מול האולם... אין פה מה לחשוש כלל. הם עושים רישומים מדויקים, דואגים לא לפתוח סתם בקבוקים ולהחזיר את כולם בסוף הערב. גם ההתנהלות מול מספר הכיסאות הייתה הכי הוגנת וגמישה, ובקיצור, אין מה לדאוג - אף אחד לא ינסה "לדפוק" אתכם, הם באמת רצו שנצא מרוצים והיו הוגנים.
המחמאות מהאורחים לא מפסיקות להגיע - על היופי של המקום, על השירות ועל האוכל המצוין. אנחנו ממליצים בחום ובאהבה רבה. תודה, תודה תודה!
רינת ומשה...
תאריך קבלת השירות: 23/08/15 אהבתי: הכל. לא אהבתי: שום דבר! הכל היה מושלם. הערות לגבי המחיר: הוגן