אחד המקומות היותר מושקעים באזור ראשון לציון.
מלא מלא תשומת לב הגיעו אליי ולאישתי, מלא יחס והבנה,
למרות שקיימנו את האירוע בחורף האחרון, ומזג האוויר לא היה לטובתנו, צוות האירוע נשאר לידנו תמיד ועזר ופירגן לגבי בעיה או טענה שהייתה לנו.
פליני אירועים בראשון לציון זה אחד המקומות המומלצים. לאחרונה יצאה עליהם כתבה בערוץ 10 שהכפישה את שמם בצורה פשוט מבזה ולא הולמת אף אחד. אנשים שוללים אותם על הסף למרות שאין שום הצדקה בכתבה הזאת ואף אחד שבאמת היה שם לא היה חושב שבאמת משהו לא בסדר. פליני זה אחד המקומות שיותר מכבדים את עצמם בכל ענף האולמות אירועים וחבל שכתבת שרוצה לעשות כותרת מרוויחה קצת רייטינג וגומרת לאנשים את הפרנסה. אני נפגעתי באופן אישי עבורם כי זה באמת לא מגיע להם. הבעלים (יוסי) הוא אחד האנשים היותר הגונים שיצא לי לפגוש בענף הזה, וחבל שפרנסתו נלקחה ממנו ביום בהיר אחד בעקבות אנשי התקשורת. והעולם כמנהגו נוהג..
ממליצה בחום להגיע למקום ולהתרשם לפני קיום חתונה, אתם לא תתאכזבו ותהנו מיחס שלא נתנו לכם בשום מקום אחר....
אהבתי: השירות, היחס, האוכל, המחיר לא אהבתי: לא מתאים לאירוע גדול מאוד מחיר: 200 הערות לגבי המחיר: כולל הרבה דברים!