אל הסטואה הגענו במקרה אחרי סבב חיפושים מייגע בו ראינו מקומות יפים אך יקרים וללא התחושה שיש ערך לעלות הגוהה.
מרגע שהגענו למקום, הרגשנו שכל צוות סטואה מכיר אותנו, משקיע בנו ובאמת באמת חשוב לו הצלחת הארוע שלנו. בקיצור, יש תמורה בעד הכסף!
צילה, קיבלה את פנינו ומייד שבתה את ליבנו ביחס האישי, במקצועיות הרבה ובטיפים המועילים להמשך ההכנות.
לסטואה היה חשוב מאוד שחברת הקייטרינג בה בחרנו (צל הדומים) תתן לנו את השירות הטוב ביותר ואוכל ברמה הגבוהה ביותר, והרגשנו שמשדרגים אותנו אפילו מבלי שנבקש. ככל שהתקרבנו ליום הארוע, התחלנו להיות בקשר עם גיא, מנהל הארוע. מקצוען אמיתי! הרגשנו בטוחים לשחרר מתוך הרבה בטחון שגיא איש מקצוע שיודע להרגיש קהל, לנהל צוות עובדים גדול ולסנכרן בין משפחה-חברים-חתן כלה-ושאר מיני נותני שירות ביום לחוץ ומרגש זה. בחתונה היו לנו 2 מנהלי ארוע ו-2 עוזרי מנהלי ארוע וכל החתונה התנהלה פיקס! לא יכולנו לבקש אולם טוב יותר מהסטואה, הפקה יותר מרהיבה ומסיבה אדירה שעד היום (שבועיים אחרי הארוע) לא מפסיקים להגיד לנו שזו היתה אחת החתונות היותר טובות, מיוחדות, איכותיות ושמחות שאנשים חוו.
גם קלאס, גם יופי מיוחד של בוהו אורבני וגן מקסים, גם צוות נותני שירות ברמה הגבוהה ביותר וגם יחס אישי שאין כדוגמתו. ולסיום, שוב פעם תודה גדולה לגיא על שהיה איתנו לאורך כל הארוע ועשה לנו חתונה פיצוץ!...
תאריך קבלת השירות: 29-07-2015 אהבתי: יחס אישי! איכות, איכות איכות!