ישראל קמחי היה ה-DJ הראשון שפגשנו, ובאמת שלא היה לנו שום צורך לפגוש עוד אחד :)
לאשתי ולי יש טעם מאד-מאד שונה במוזיקה, וכך גם לקהל החברים שלנו... תוסיפו לזה את העובדה שצריך להתאים את המוזיקה גם למבוגרים (לפחות בחלקים הראשונים של המסיבה) - ומהר מאד תגיעו למסקנה שמדובר במשימה לא פשוטה. כלומר – לא פשוטה עבורכם.
אבל לא תהיה לכם שום בעיה אם ישראל קמחי יהיה ה-DJ שלכם!
אצלנו כולם רקדו ועד מאוחר – היינו מאושרים עד השמיים!!!
מבחינת ההכנות לפני – היו לנו 2 פגישות עם ישראל – פגישת היכרות, כשמייד לאחריה החלטנו שאנחנו רוצים לסגור חוזה, ופגישת סגירות אחרונות כשבועיים לפני החתונה.
בין לבין הוא תמיד היה זמין לטלפונים / סמסים / מיילים – ולכל שאלה הכי קטנה עם סבלנות גדולה.
אם אתם מתקשים לבחור שיר לחופה / לשבירת כוס / לסלואו – יש לו אתר עם הרבה אופציות להכל - גם בעברית וגם בלועזית, ואם אתם לא סגורים על עצמכם, אין מצב שלא תמצאו משהו, ושהוא לא יוכל לעזור לכם.
אווירה כללית – כל התהליך עם ישראל היה אישי מאד, ונוח, וגם מאד-מאד מקצועי. הרגשנו שאנחנו בידיים כשרוניות לאורך כל הדרך. המוזיקה לכל אורך הדרך - מקבלת הפנים, דרך החופה, רקע לאוכל, סלואו, מסיבה, Flash Mob וצ'יל-אאוט בבריכה בסוף – הכל היה מושלם. פשוט מעל ומעבר!!
מבחינת המסיבה - אנחנו חגגנו את החתונה שלנו ביום שלישי, כשלמחרת יש עבודה / לימודים לרוב המוחץ של הצעירים. הרחבה היתה מפוצצת בצעירים (יותר מ-100 חבר'ה בכל שלב, שזה בערך 95% מהצעירים שהגיעו בכלל) וכך היה עד הרגע בו פתחנו את הבריכה ועברנו למוזיקת צ'יל-אאוט (0:30 בערך), כלומר, המסיבה יכלה להימשך עוד ועוד בכיף, אנחנו פשוט רצינו שיותר אנשים יכנסו לבריכה ולכן פתחנו אותה מוקדם יותר.
בנוסף - היו מבוגרים שנשארו ברחבה עד 23:30 (!)
תוספות מיוחדות – ישראל מגיע עם מערכת תופים אלקטרונית בנוסף לעמדת ה-DJ הרגילה של כולם, ומוסיף טוויסט אישי לכל השירים שכולם מכירים (נכון שלא ראיתם דבר כזה קודם?).
בנוסף - אנחנו עשינו Flash Mob באמצע המסיבה בהפתעה (חצי מהצעירים ידעו, וחצי לא), וישראל הציע לנו לשים סימן (סוף של שיר מוסכם), כדי שזה יכנס בצורה חלקה למסיבה – וזה עבד מעולה!
לסיכום – אין לנו מושג איך להמליץ יותר בחום!!!
ישראל, תודה על הכל! אתה מלך!!!!!11