חיפשנו מקום לחתונה קטנה במרכז הארץ, וגילינו שזאת משימה לא קלה בכלל.
לאחר מאמצים וחיפושים רבים הגענו לפליני והיה לנו את ה"קליק" שכולם מדברים עליו, מיד התאהבנו בעיצוב של המקום, האוירה הקסומה וגם המחיר הנוח.
לפני החתונה היו לנו המון דאגות שוגעונות ופליני ידעו להרגיע אותנו וכך יצאה לנו חתונה מושלמת.
היה מאוד חשוב לנו שהאורחים יהנו מהאוכל ובאמת כבר במהלך החתונה התחילו להגיע הפידבקים החיוביים! המנות היו מצוינות ואנחנו כבר יכולים להמליץ על האווז שכולם מאוד אהבו :) פליני המון המון תודה! :) ...
אהבתי: האוכל, האוירה, המיקום המרכזי ונוחות ההגעה, הצוות הנפלא והיחס האישי, בקיצור הכל :) לא אהבתי: האלכוהול, לקחנו את ספק האלכוהול שעובד עם פליני, ליאב, בחרנו את תפריט האלכוהול היקר ביותר ושילמנו כמובן בהתאם, במהלך האירוע שמנו לב שהברמן הוציא רק את הבקבוקים הזולים וזה מה שהוא מוזג לאורחים, מצאתי את עצמי, הכלה, מתווכחת עם הברמן שיוציא את כל הבקבוקים ולאחר האירוע גיליתי שאף אורח לא ראה בקבוק "שיבס" למרות שהוא היה בתפיט הפרימיום. בקיצור אנחנו מאוד ממליצים על האולם פליני וממש נהננו מכל מה שאולם סיפק לנו אך תעשו לעצמכם טובה ותקחו ספק אלכוהול אחר.