הגעתי לעדי ואופיר מבירנצוויג אחרי סבב במספר חנויות ואחרי שיטוטים רבים באינטרנט. כבר באתר שלהם אפשר היה לראות שהשמלות שלהם אחרות, מיוחדות וסוף סוף מביאות משהו שונה וייחודי שלא רואים ברב שמלות הכלה - שממה שאני ראיתי, יש מספר סגנונות שדי חוזר על עצמו.
דוגמאות הבד והרקמה היו מהממות, וממש נראה שחשבו על כל פרט ופרט בעיצוב עצמו של השמלה, גם היופי ום על עיצוב שהוא מחטב, שזה לדעתי לא פחות חשוב.
עדי, אופיר, התופרות ושאר הצוות היו ממש נחמדים! בכל פגישה היתה אווירה נינוחה והם ענו, הרגיעו והסבירו כל שאלה ובקשה שהייתה לנו (גם לגבי דברים שלא היו קשורים לשמלה עצמה :) ).
המחיר היה גבוה ממה שתכננתי, אך לא גבוה מאוד, אבל אחרי שעברתי בכמה חנויות והסתכלתי על שמלות שונות באינטרנט והשוותי למה שאני מקבלת בבירנצוויג, הבנתי שזה לגמרי שווה את זה, בייחוד לשמלה ברמה כזאת.
בחתונה עצמה קיבלתי המון מחמאות על השמלה, גם מאנשים שאני סומכת עליהם שיגידו את האמת, גם אם היא קשה :).
בקיצור, היתה לי חוויה מעולה גם מהצוות וגם מהשמלה. ממליצה ביותר!...
אהבתי: העיצוב הייחודי והיפיפה של השמלות וכמובן את הצוות שהיה תמיד נחמד וקשוב! מחיר: 7,000