מקצועיות לצד אומנות, יחס מעולה וצוות שעובד בכיף ומכל הלב!
הכל עובר כל כך מהר ביום החתונה שמלבד הזכרונות מאותו היום, לתמונות ולוידאו יש תפקיד מאוד חשוב. אי אפשר להתפשר, את הרגעים האלה אי אפשר לשחזר- צלם טוב יודע לתפוס את התמונה הטובה ויש לו הזדמנות אחת לעשות את זה. וזו הסיבה שבחרתי ב-EREZ.BIT לחתונה שלי.
את ארז הכרתי בחתונה של אחי. התחושה שלי מהצד היתה שקודם כל הוא ממש מקצועי וחשוב לא פחות- ייחודי ואומנותי. לא היה לי ספק שזה הצלם שאבחר לחתונה שלי.
צילום טוב לדעתי באופן כללי ובחתונות בפרט, הוא לא רק התיעוד אלא גם התחושות שעוברות עם התמונות שמצליחות להחזיר אותך לאותו הרגע. בצילומים היתה אוירה כייפית ומשחררת, הרבה צחוקים וחיוכים בזכות הצוות המדהים שלא הפסיק להצחיק אותנו ונתן לנו להרגיש הכי בנוח וטבעי ולא כאילו אנחנו בסט צילומים. נדהמתי לראות אחר כך בתמונות איזה רגעים מקסימים ואיזה זוויות מיוחדות הם צילמו. פשוט עבודה יפה עם מחשבה והשקעה!
סרט החתונה יצא פשוט מהמם! עריכה מדהימה עם מחשבה ושימוש בכמה שיותר חומרי גלם. השילוב של המוזיקה עם העריכה יצר סרט מרגש שענה על כל הציפיות והרבה מעבר.
תודה מכל הלב לארז האחד והיחיד ולצוות המקצועי והמקסים, שהפכתם את הצילומים לחוויה מהנה במיוחד והתוצאות מדברות בעד עצמן..
ממליצים בחום!!!...
תאריך קבלת השירות: 20/05/15