אל החמאם הגענו בעקבות המלצה של חברה שלי שחשבה שהמקום יתאים לנו. אנחנו גרים ביפו כבר שלוש שנים ואוהבים אותה מאד. אל החמאם אפשר להגיע ברגל מהבית שלנו בטיול עם הכלבה. כשחתמנו על חוזה עם המקום בסעיף של איך הגענו אליהם הם כתבו ״ברגל״. כשנכנסנו למקום התאהבנו, מדובר במבנה קשתות יפואי אותנטי עם גג שצופה אל הים ויפו העתיקה.המקום כ״כ מיוחד שפרט לתוספת פרחים מינימליסטית הרגשנו שאין צורך להשקיע בעיצוב נוסף. את החופה אפשר לעשות בין הקשתות בחוץ, ובגע שראינו את זה ידענו שאנחנו רוצים להתחתן שם. הרגשנו שאנחנו בבית, היחס היה מדהים ומשפחתי. היה להם מאד חשוב להכיר אותנו ולבנות אירוע שהקו המנחה שלו יתאים לנו ולסוג האורחים שלנו. והכי חשוב, החמאם נתנו לנו מענה להכל, אז באמת שמהרגע שסגרנו איתם לא היינו צריכים להתאמץ ויכולנו לסמוך עליהם בעיניים עצומות. וגם הובטח לנו שהאוכל שם מטורף. כל ספק או חבר שמכיר את המקום וסיפרנו לו שאנחנו מתחתנים שם ציין שהאוכל מדהים. בערב טעימות הבנו שזה באמת נכון.
האורחים נהנו והרבה אמרו שלא חוו חתונה עם vibe כזה מיוחד.
החוויה הייתה כ״כ טובה עבורנו, שכשנגמר כל האירוע היה לנו פשוט עצוב שאין לנו סיבה לחזור ולהיות שם עוד. לפעמים סתם בא לנו לקפוץ לבקר....
לא אהבתי: החניה הייתה בנמל יפו ומשם שאטלים לקחו את האורחים לאירוע ובחזרה. בדיעבד גילינו שהשאטלים הפסיקו לעבוד לפני סוף החתונה והאורחים שנשארו עד הסוף נאלצו לקחת מוניות בחזרה לאוטו.