בחרנו להתחתן בטירה בגעש, בגן המערבי המהמם שנגע בדיוק לאופי שלי ושל בעלי היקר. הכי התלהבתי שהרחבה בנויה כולה מעץ (הרצפה פרקט ובתור עמודים עמדו גזעי עצי תמר) הרעיון של חתונה תחת כיפת שמיים הקסים אותנו ובאמת קיבלנו המון מחמאות מהאורחים. המחיר גם קרץ לנו יותר מכל אולם שביקרנו בו. אומנם ההתנהלות מול צוות הטירה היה די מייגע וקשה, סער היה מקסים וניסה לעזור לנו בהכל אך לא יכל לענות לנו על כל השאלות מכיוון שכל האירוע עצמו התנהל דרך דודו, שהיה נורא קשה להשיג ולוודא מולו דברים לגבי האירוע. סמכנו על מעצבת האולם עד לרגע האחרון כי נאמר לנו במכירה שנוכל לקבל את העיצוב המינימלי שאנחנו רוצים בתקציב המינימלי שהקדשנו לכך, לצערנו קיבלנו הצעה גבוהה מאוד יחסית לבקשות הצנועות שלנו, כשביקשתי מהמעצבת להקליד בשבילי את המפרט שאוכל לשלוח למנהלת האישית ששכרנו, היא אמרה שתעשה זאת ומעולם לא שלחה למרות שביקשתי ממנה 4 פעמים בזמנים שונים, ועם כל זה גם הורדנו חלק מהעיצוב רגע לפני קבלת הפנים כי הוא לא התאים. יקיר מנהל המלצרים שטיפל בנו באירוע עצמו (כי דודו ניהל אירוע של 600 איש באולם השני) היה מקסים ועשה עבודה יוצאת מן הכלל!
בנוסף הסתבר לנו למחרת האירוע שהוצא לאורחים ספגטי שבכלל לא היה בתפריט או בטעימות, ושעמדת האפטר פארטי שהייתה אמורה לכלול 4 מנות כללה רק מנה אחת. לא ידוע עדיין אם הייתה אי הבנה או לא, העניין בתהליכי בירור מול המקום.
תאריך קבלת השירות: 16/06/15 אהבתי: המקום יפיפה ומרכזי לא אהבתי: ההתנהלות מולנו, חוסר ארגון, חוסר מקצועיות. מחיר: 74,000 הערות לגבי המחיר: שווה את זה, עם הרבה סבלנות, ארגון נכון ומנהל\ת אישי\ת מטעם הזוג.