דף הבית   >   נותני השירות   >   אקו מתחם אירועים   >   חוות דעת של nitzan_fr

חוות דעת על אקו מתחם אירועים

nitzan_fr
התחתנו באקו לפני שבוע והיה ממש מעולה!! היה לנו כיף אדיר בחתונה, קיבלנו המון מחמאות ובאופן כללי היה לנו מעולה ואנחנו מאוד מרוצים! המקום מהמם, מכל בחינה, ומאוד מיוחד וכיפי מבחינת העיצוב. כבר מהביקור הראשון באקו מאוד התלהבנו מהמקום, הגישה של הצוות, העיצוב המהמם עד לפרטים הכי קטנים, ובעיקר מהקייטרינג! הצוות עזר לנו בכל שאלה ובקשה, ופה המקום להגיד תודה ענקית למשרד ובראשו ליפעת שהייתה זמינה אלינו בכל דבר קטן לאורך כל הדרך! דן המנהל אירוע היה מקסים, ועזר לנו בכל דבר לפני ובמהלך האירוע,! הקייטרינג היה מעולה ברמות אחרות, קיבלנו המון המון מחמאות ספציפית על האוכל, ואין ספק שבבחינה הזו אין הרבה מקומות כאלה בארץ! הצוות של המטבח היה קשוב ומאוד גמיש מכל הבחינות. בגלל שזה היה אחד הדברים החשובים לנו בחתונה אנחנו יותר ממרוצים!! הבר היה אדיר, הצוות של המלצרים היה מעולה לפי הביקורת מהאורחים, ובמשך האירוע לא היה חסר שום דבר והכל תקתק בצורה מעולה (ושוב תודה לדן!), וכל הזמן היה נקי בכל מקום. ...
תאריך קבלת השירות: 31/05/15
אהבתי: אין ספק שהעיצוב המהמם וקייטרינג המדהים הם נקודות החוזקה הרציניות מאוד של המקום
לא אהבתי: איכות ההקרנה של הסרטים- במקום יש שתי אופציות להקרנה- 4 מסכים או הקרנה באיכות HD בתוספת תשלום. לצערנו האחראי על ההקרנה נתן לנו לבחור ועל כן העדפנו שלא להוסיף תשלום כי הוא אמר שההקרנה הרגילה גם תצא סבבה, מה שממש לא היה המצב. להבא כדאי שבעל המקצוע יתעקש על האופציה הראויה להקרנה, ובנוסף יכלול את המקרן ה"מיוחד" בתשלום למקום.
מחיר: 352
הערות לגבי המחיר: כולל הגברה, מלצרים, ברמנים וכו'