אל תמי הגעתי לאחר חיפוש באינטרנט אחר עיצוב שיער לתלתלים לחתונה. רציתי להשאיר בחתונה את השיער הטבעי שלי פזור, שהוא ארוך ומתולתל, עם עיצוב יפה, אבל ללא החלקות או בייביליס שתמיד היה נראה לי מלאכותי.
פגשתי את תמי לניסיון של איפור ושיער והיא הבינה די מהר את הקטע שלי – ניסינו מספר קומבינציות של איפור עד שהגענו למשהו שאהבתי, ועשינו את התסרוקת באופן כללי. לאורך הפגישה היא הייתה מאוד סבלנית ונחמדה, ורשמה את כל מה שסיכמנו על מנת שביום החתונה האיפור והשיער יצאו בדיוק כמו שרצינו.
ביום של החתונה היא הגיעה בדיוק בזמן, ועבדה על השיער שלי בתשומת לב רבה על מנת שהוא יראה יפה וטבעי. היא הייתה קשובה לכל הערה שהייתה לי, והבינה מהר למה אני מתכוונת ושינתה בהתאם, וגם הוסיפה בצורה ספונטנית פנינים לתסרוקת וזה יצא בדיוק מה שרציתי. גם באיפור היא השקיעה המון עבודה, וכשהיא סיימה, הוא יצא בול, לא היה צריך שום שינוי. היא השתמשה בטכניקה של אייר ברש שהיא מגניבה ומצטלמת ממש טוב, הצלמים מאוד התלהבו מהעניין. תמי גם שיתפה פעולה בכיף עם הצלמים ובכלל הייתה מאוד נינוחה והשרתה אווירה טובה וכיפית לאורך כל הבוקר.
תאריך קבלת השירות: 06/05/15 אהבתי: הכל, באמת מחיר: 1,600 הערות לגבי המחיר: כולל איפור ניסיון