דף הבית   >   נותני השירות   >   דוריה - מתחם אירועים, כנסים וקונגרסים   >   חוות דעת של Atalya

חוות דעת על דוריה - מתחם אירועים, כנסים וקונגרסים

Atalya
כתבתי עוד חוות דעת אחת
אתמול התארחתי בחתונה שהתקיימה במתחם האמפי בדוריה. לדעתי יש למקום מספר חסרונות - קיימים שלוש מתחמים ולכן יש מצוקת חניה כשכולם פועלים יחד, בנוסף כבר במאי מאד חם כשמתחתנים באמפי ועוד, אבל בסה"כ מדובר בחתונה שנהניתי בה במיוחד - המקום מעוצב יפה, הצוות מאד נעים ודואג לרווחתם של האורחים והאוכל היה אחד הטובים שטעמתי באירוע בכלל ובאירוע בדרום בפרט. למתחתנים הייתי ממליצה לסגור בדוריה, רק לדאוג למאווררים במידה ומתחתנים בחוץ....
תאריך קבלת השירות: 25/05/15
אהבתי: אוכל, יחס הצוות, עיצוב המקום
לא אהבתי: חניה רחוקה כאשר מגיעים הרבה אורחים, אין מאווררים כאשר מתחתנים בחוץ בקיץ
דוריה - מתחם אירועים, כנסים וקונגרסים
לפני 9 שנים
עטליה היקרה שלום,
ראשית אנו רוצים להודות לך מקרב לב על תגובתך המפרגנת והמאירה.
חשוב לנו שתדעי שאנו לוקחים כל מילה שלך לתשומת ליבנו ודעת הקהל חשובה לנו מאוד.
נשמח לכתוב לך את תגובתנו בנושא,
ראשית בעניין האמפי כבר למחרת האירוע ששהית בו, הוצבו מאווררים ומצננים ברחבי המתחם.
בנושא החניה, חשוב לציין שמתחם האירועים דוריה צמוד למתחם חמי יואב ואקויה הפרושה בו חניה רחבה.
מפאת המרחק הקליל, לא רצינו שאורחינו יתאמצו ולו במעט ולכן רכשנו שאטלים מטעם המתחם דוריה, אשר מובילים את האורחים היקרים שלנו ממתחם החניה אל האולם הלוך ושוב. - דבר זה גרף שפע של מחמאות מצד אורחינו עם דגש על הדאגה שלנו לפרטים הקטנים וההתחשבות באורחים.
אנו שואפים להתייעל ולהשתפר מאירוע לאירוע, ואנו בטוחים שבשהייה הבאה שלך בדוריה תראי את השינוי.
מאחלים לך שבוע מופלא ומוצלח.