את לירן הכרנו בחתונה של חבר, בה לא הפסקנו לרקוד. כשהגיע תורנו להתחתן ולבחור די.ג'י. הפגישה הראשונה שלנו הייתה עם לירן ומיד התאהבנו בו, אבל לא הבנו כמה אנחנו אוהבים אותו עד שלא הסתיים האירוע שלנו. כבר אחרי הפגישה, ידענו, שהוא הולך להיות הדי.ג'י שלנו בחתונה.
כבר בפגישה הראשונה לירן ישב איתנו והסביר לנו הכל, הרבה מעבר למוזיקה. כשהתקרבנו לתאריך החתונה נפגשנו בשנית עם לירן, והפעם כדי לבחור רשימת השמעה. גם הפעם לירן עבר איתנו על הכל בנחמדות וסבלנות, הרכיב לנו רשימת השמעה שמתאימה לנו ולמוזמנים שלנו בדיוק. לא רק זה, לירן גם נתן לנו טיפים מצוינים לאירוע עצמו, דברים שבכלל לא קשורים למוזיקה, אבל בגלל שלירן הוא כזה בחור נהדר ואיכפתי, שחושב על הכל, הוא תמיד הצליח להפתיע.
באירוע עצמו, רחבת הריקודים הייתה מפוצצת באנשים, לא הפסיקו להגיד לנו שהאירוע היה שמח ומקפיץ, והחמיאו לנו על המוזיקה ועל הדי.ג'י ללא הפסקה. ובאמת, עכשיו כשאנחנו אחרי הכל, אנחנו יודעים, שאחת הבחירות החכמות שעשינו, הייתה לבחור את לירן כדי.ג'י שלנו. לירן הוא בחור מסודר, מאורגן ואחראי, שחושב תמיד כמה צעדים קדימה, וזה דבר חשוב בנוגע לכל ספק שעובדים איתו במהלך החתונה.
לא אהבתי: כלום!!!!!!!!!!! הערות לגבי המחיר: 6500