לפני שבחרנו באקו ראינו הרבה מקומות אחרים, והכל היה נראה אותו הדבר. בפעם הראשונה שהגענו לאקו, ידענו שהגענו למקום אחר, מקום מיוחד. החל מאיזור קבלת הפנים המזמין, דרך הנחל הזורם צמוד והחופה המיוחדת, וכלה באיזור האוכל והריקודים. והשירותים, כמובן - השירותים! אנחנו באנו עם בקשה אחרת לגבי האוכל - רצינו קייטרינג חלבי-דגים. אנחנו היינו הראשונים בפורמט המטבח הנוכחי באקו שרצו חתונה כזו, וליטל הנהדרת ליוותה אותנו באופן צמוד לטעימות בקייטרינג "עלמה".האוכל בטעימות ובאירוע היה מושלם, וליטל המשיכה לתת מענה לכל בקשה ושאלה שלנו גם בענייני האוכל וגם ביתר העניינים. בנאדם נוסף שראוי לציון ב-"אקו" הוא דן, מנהל האירוע. דן הוא אדם יסודי מאוד, מקצועי ואכפתי. כל שאלה טכנית לפני האירוע קיבלה מענה, כדי שבאירוע עצמו יהיו מינימום הפתעות. הזמינות שלו לכל שאלה הייתה מדהימה. כמובן שגם את האירוע העצמו דן ניהל בצורה מדהימה ודאג שהכל יתקתק כדי שאנחנו נוכל להתרכז בליהנות. האירוע עצמו עבר בצורה מדהימה, והטענה היחידה שלנו כלפי האקו היא שאין להם מכונה שגורמת לזמן לעבור יותר לאט. החתונה עצמה פשוט עברה כ"כ מהר!
העובדה שהזמן עובר כ"כ מהר באירוע רק מדגישה את החשיבות שבמקצועיות של האקו, שדואגים שבזמן האירוע היינו צריכים רק להתרכז בהנאה! אנחנו ממליצים בחום על האקו בזכות הצוות המקצועי, האווירה המדהימה ומקום הקסום.
הערות לגבי המחיר: המחיר גבוה, אבל מקבלים תמורה הולמת!