צוות סלון הכלות ז'קלין, בניצוחה של ז'קלין, האישה המופלאה, הם הטובים ביותר! ניסיון של שנים בתחום, מקצועיות ברמה הכי גבוהה, מבחר סגנונות, בדים ותפירה איכותית גבוהה ללא פשרות, והתאמה אישית המחמיאה ביותר לכלה, הכל בליווי יחס אישי, נעים, משפחתי, ברגישות והבנה לאורך כל התהליך מאפס ובמחיר הולם. אחרי שעברתי מספר מקומות, מעצבים וסגנונות הגעתי לז'קלין, בשנייה הראשונה הבנתי שהגעתי למקום הנכון. ז׳קלין והצוות ידעו לתת מענה לבקשות שלי וביחד עיצבנו את השמלה המושלמת בשבילי בסגנון וגזרה המחמיאים לי ביותר.
השמלה נתפרה מאפס, בדיוק למידות שלי, עם בדים באיכות גבוהה שנבחרו מתוך מגוון רחב שהוצע לי. סלון הכלות הוא לא עוד חנות ברחוב צידי, אלא בית מגורים שהוסב לסלון כלות. הבית מחולק למתחמים ומוקדש כולו לך- הכלה. כל קומה לחלק אחר בתהליך.הבית מעוצב ומתאים לצילומים ביום האירוע. לי יצאו משם תמונות מהממות. הצוות של ז׳קלין כולל גם מעצבת שיער ומאפרת מעולות! מכל מדידה יצאתי בהרגשה טובה ובמדידה האחרונה עשיתי תסרוקת ניסיון וייעוץ אישי עם המאפרת. מגיעים ליום החתונה בלי דאגות, בלי להתרוצץ, הכל באותו המקום. נותן שקט ומקל על החיפוש אחר ספקים שונים, מכריע את סוגיית ההתארגנות בבית/מלון. וכל שניתן זה ליהנות ולחייך! מ-ז-ל - ט-ו-ב לכל הכלות ו- ת-ו-ד-ה-! לז'קלין וכל הצוות! אתם מושלמים והיה לנו הזכות ליהנות אתכם ביום המאושר בחיינו! ממליצה בחום!!!...
תאריך קבלת השירות: 25-05-2015 אהבתי: איכות, מקצועיות,יחס אישי ומחיר הוגן הערות לגבי המחיר: מחירים הוגנים ואיכות ללא פשרות