התחתנו ב-24.2.15 באולם האירועים טרויה הקטן. אין לנו מילים לתאר את האירוע המדהים שהיה לנו, את הכיף, השמחה, את כל מה שעשו בשבילנו. נפגשנו עם עומרי חן המהמם עוד כשהלכנו לראות כמה אולנו, ראינו כמה אולמות ופשוט התאהבנו בטרויה - האורות, העיצוב החיצוני והפנימי, היחס של כולם כולל המזכירות, פשוט מדהים, אף אולם לא נראה טוב כמו הטרויה, מה גם שבחורף הוא מקורה והוא עדיין מדהים ביופיו.
עומרי היה נדיב, חייכן, עזר לנו בכל מה שהצטרכנו החל מהתאריכים, המנות, הכל הכל הכל, הוא פשוט מדהים.
מנהלת האירועים שלנו הייתה ימית שאותה אין לתאר במילים, הייתי כ"כ לחוצה לפני שנפגשנו והיא פשוט הרגיעה אותי כי כ"כ חשוב לה שהדברים יתקתקו, שאחרי שנפגשו פשוט כל הלחץ ירד לי. במהלך האירוע וגם לפני היא הייתה שם בכל דבר שרצינו. היא תזמנה, הדריכה, הרגיעה, הצחיקה, ופשוט הייתה מהממת. גם הצמידו לי מישהי שתהיה איתי במהלך האירוע למקרה שאצטרך כל דבר. הכל היה מתוזמן, לא היה מקום לטעויות, כולם היו מסונכרנים עם כולם, פשוט מדהים!
עד עכשיו אנחנו לא מפסיקים לקבל טלפונים על כמה האוכל היה טעים (אגב, הוא היה בדיוק כמו בטעימות, לא שונה אפילו בטיפה), על כמה המלצרים היו חייכנים ואדיבים, על כמה הכל היה מושלם כולל העיצוב.
אין - הטרויה זה הבחירה הכי טובה שעשינו ואני הכי שמחה שבחרנו במקום הזה.
תודה רבה רבה לכם על הכל!...